Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da se bogdom nisi udavala, al hajd, šta sad, bože moj, mlada si naučićeš
...mislim da je ona emisija, glam-blam, i nesvjesno definirala suštinu glamura. lažni sjaj za opčinjavanje priglupih. advertajzeri bi umjesto "priglupih" rekli "tržišta". ta divna komunikacijska korektnost.
Uuuh. Sarx. Mesara, pojeftino.
...prevod? :))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
a gdje joj je selfi stick
Baš svašta, ma jel to sa medenog ili praznog mjeseca majke ti.:)
Posljednja slika predobra...^^
Gadno, izgleda da je bila praznica :):)
Samo nek se slika. Udati se ne moraš. Vaš foto studio treba reklamu - nešto drugačije, a ne one fotografije pune poziranja i vještačkog glamura... Daa.
Znaci umjesto slikanja ceremonije vjencanja i svadbe ona slikala desavanja poslije je*acine, njega kako je zahrkao a sebe polugolu nakon tusiranja..i sad mi trebamo kao aplaudirati...more mars bolesnici
nista odu na neki porno sajt i gledaju do mile volje...nemam ja nista protiv samo stvari treba zvati pravim imenom a ne skirvati se iza fo umjetnosti, skromnosti i sl.
glupost
Mogla je oprati noge vala..
a inace zivi od tog laznog glamura
ova prva slikica je poslije yebacine kontam..