Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PTSP je opsjednutost demonima sto su pokupili na ratistu. Zato dobar dio vojnika ima raznorazne probleme i nesrece,ubistva,samoubistva,droge itd. Elita je izmislila ime da se to pokrije i da svijet nezna i tako je nastao PTSP. Niko nezna ni sta prouzrokuje niti sta lijeci i naravno da nemoze kada su u pitanju demoni. A americki vojnici sluze Eliti koja zna da se zastiti dok oni kao najvece budale hrle u rat a neznaju sa cim imaju posla. Sluze Satani i na kraju nahebu.
Gdje ti pokupi PTSP , bar u dva navrata ( dvostriki, nije šala )
Jako dirljivo,šmrc.
Meni je vise zao njegove glupe logike da se vrijedi boriti za jednu vladu koja iz dana u dan vara svoj narod, oduzima im slobodu, i vjeruje da oni imaju pravo okupirati druge zemlje. Meni je zao nevine djece u Afganistanu i Iraku koja su dobila istu sudbinu kao on a ta djeca nisu htjeli u rat (kao on), nego je ovaj i njegova kriminalisticka vlada dovela taj rat u njihovu kucu.
Sta te natjera da sa 20 i kusur godina ides iz svog toplog doma u neku vukojebinu ne znajuci hoces li se vratiti ziv ?
Ako je i od Amera previše je. Napraviti patetičnu priču o liku koji je išao na drugi kraj svijeta ratovati i ubijati druge je stvarno morbidno. Oni vole puno patetike i od svega napraviti show, ali s ovim idoliziranjem vojnika u svojim "misijama" su stvarno pretjerali!
patetika na kvadrat... samo jeftini materijal za romantičnih filmova o čovjeku koji je iz toplog doma otišo u vukojebinu da tamo šatro brani Ameriku, i sad se vratio i živi na točkovima, jadan on, plačimo plačimo - ko te yebe drug, sam si tražio.
Odakle da počnem... Živim u Americi i PUNO više volim Ameriku i zapad nego zatucane Islamske zemlje, i ne, nisam onaj dijasporski Bošnjo, nego imam završen koledž i ne idem na dijasporska iskupljanja. Dalje. Čak trećina Amerikanaca ne vjeruje da su islamski teroristi srušili WTC, nego CIA - naravno, talibane je najlakše bilo okriviti jer od budala fkt ne možeš bolje očekivat. Treće, nisam musliman, ateista sam. Prezirem sve religije, ukljućujući Islam. Četvrto, iz prve ruke gledam ovdje budale koje idu u vojsku šatro služit domovini, samo da poslije dobiju jeftinije školovanje i neke beneficije, ili zato što su totalni debili koji ne znaju kako život korisnije trošit, pa hoće malo ta-ta akcije. Peto, puno se praviš pametan ;)
Svezali ga na konopce kako bi izgledalo da stoji na nogama...to je sve samo ne romanticno,a prije svega morbidno...invalid si i pomiri se s tim!!!
... sjoo al' ova ćili majoneza je najjača stvar što su napravili.. svaka čast ZVIJEZDA! Samo naprav'te i u tegli, mojne u kesama.. da uzmem jedno 3 tegle...
Kad bi uz svaku desetu dirljivu pricu o americkim vojnicima isla bar jedna prica o Avganistancu, Sirijcu, Libijcu, Palestincu ili Iracanu koji je ostao invalid, bez djeteta, zene i bez kuce, i to bi bilo dovoljno da medije nazovemo objektivnim. Neko ko ode preko bijela svijeta da ubija koga stigne, vrati se kuci i padne u depresiju, nije nikakav romanticni junak, nego ubica i zlocinac.
Daj sjasi vise, dosadan si i glup. Nadji sebi slicnu budalu pa sa njim raspravljaj. Od danas ides na moju "ignore" listu. Pozdrav za tebe, debilcino.
lik5555-realno gledano ameri su pobili milijune muslimana, ne kužim kako jedna musliman može njih braniti,amerikanci su najveći muslimanski neprijatelji..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)