Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Često otvorim članak za koji znam da je glup...
Hahahahaha.. Potpisujem ?
Hahaha, pa ne treba biti posebno pametan i ne vidjeti da očito nije prebolio. :)))) _Često priča o bivšoj djevojci _Čuva njene poklone _Bivšu djevojku i dalje smatra najboljom _Druži se s njenom porodicom _Konstantno vas poredi s bivšom Ako je sve ovako, sadašnja djevojka bi pod hitno trebala sebi da dadne zadatak da postane i ona bivša. :)))
a ako se moja sadasnja djevojcica ne puca ko bivsa sta onda ? sta cu onda pominjati ??
Trebalo je odma napisati ako spomenje bivsu svakih 5 min znaci da nije prebolio a ne clanak ovoliki
Pa tko je normalan prvo preboli pa ide u novu vezu a i ona koje je normalna neće uskakati odmah s onim tko je donedavno živio s bivšom u vezu. Tako znam jednoga, stalno kuka za bivšom, a nova se doselila i živi s njim mjesecima, ne znaš tko je tu luđi...
Mozda je partner promjenio kladionicu
Ma ko joj **be termu! Isti dan nadjem novu i tu se prica zavrsava.
vazi li ovo i za zene ili one znaju lagati?
sesti znak: drka gledajuci njene slike na fejsu
sedmi: nije obrisao njene 18+ fotke s kompa
davao sam korpe,korpe ce dati i meni.