Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a da li smemo da dišemo ili ih i to nervira?
Sve i nekako, al\' kad skoči na stolicu jer je vidjela/čula miša... :D
frljo je car
@WOOOOWW Pazi ti da ne izgubis muza...:-)
Jao ja sam onda prava babaroga jer predlazem muzu sta da obuce i koji parfem da stavi!!! OMG,kakav je ovo tinejdzer sastavljao!
Ovo je pisao neki inertni imbecil. Ne, normalan muskarac. Stoga, lista je presmijesna i preglupa. Ovo jos jednom pokazuje vasu nesposbnost i \"turbo-folk obrazovanje\"
@frljo ako nsi feljav javi se:)))))
grozno je kad pokusavas da vodis konstruktivnu raspravu a gleda te ko tele ;-))))
kad glumi tetku
Savez napolje!
ja volim gole zene, a o ovim vasim ukusima se neda raspravljat.. ;)
- najgore je kad su glupe ko noc, a prave se pametne - grozno je kad pokusavas da vodis konstruktivnu raspravu a gleda te ko tele - ubitacno je kad vidis kako se lozi na izlizane fore nekih sanera - odvratno je kad jede i ne zvace, vec guta hranu halapljivo - izludi me kad ustaje sa stolice, a ista za njom skripi - strasno je kako su grube prema tehnici - raspali me kad su nezainteresovane za nesto sto ih ne zanima zbog cistih predrasuda ihhiiiiii - ima toga jos puno i ovo je previse
nije istina za ovo zadnje... ja volim kad mi djevojka ponekad govori sta bih mogao obuci.
Tacno je ovo, ali takodjer mrzimo i ufurane djevojke :@
izostavili ste bar desetak gorih poenta :) mora da je ovo zena neka na brzake napisala...