Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U orginalu (The Times of India) se spominju sljedeci pokloni: 1. Clothes of wrong size (Odjeca pogresne velicine) 2. Cheap jewellery (Jeftini nakit) 3. Gym membership (Clanstvo u teretani) 4. Pup or a kitten (Stene ili macu) 5. Something that you need (Nesto sto vi sami zelite) Dakle, opet GRESKA u koracima. Ali, mi smo se vec naucili na to od strane sa-x.
fakat, samo 4
pa rekose 5 stvari :S valjda su u to ubrojali ove dvije narukvnice :D ili mozda misle da su dvije mendžuhe dva poklona :D
Nije \"narukvNica\" već narukvica. Nepismene ublehe