Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moram bit fin.meni moja ovako rece,moras pazit,necu kondome,ne pijem tablete,vadi pet sekudni prije,i sta cu ja sad tu?najrade ga ne bi ni vadio,al eto mi belaja,jos da sazna mi raja,iako je mala bombonjera,nedo bog da sazna njen deda,a tek cojk i njegova raja,trebao bi mi sutra katanac oko vrata,ili slonova jaja,utoka od multirafala,al dzaba ti ga sve ja volim da je lilam,kostalo me to batina i glave,ne volim je plaho al sad bi je opet mahno.
ratko,majku ti priznaj ovo kopile kakademika il ću ti raditi dnk test u vma bgd, najebaćeš,moja će te braća ...
halo ba sta ovo nemogu nista napisat
Da ne povjerujes... Pa se onda cude kada bulje u pozitivan test na trudnocu...
MENTALITET JE KRIV JER IMA SVASTA I SVACEGA PROTIV TRUDNOCE .... ALI STA CES TAKVI SMO TI MI NISMO ZA BOLJE VJERUJTE.....
5 minuta slatko - cijeli život tatko....
onda ti sa sigurnoscu mogu rec da se obratis doktoru za neplodnost... :D
Vjeruju i u Haretovu 100 % BIH pa nista cudno
Šahbaze, ne prekide ti na vrijeme mamicu ti!!!
primitivke i primitivci,mrsko dati 20km za tablete,zato je sve vise balavica sto u stiklama guraju kolica,a oceva ni na vidiku ccccc dronfulje neobrazovane
sta li su mislili po onim \'\'nesto drugo\'\' - vjerovatno istresanje u pakaš :-)
ja tako radim vec 10 godina i nijedna nije ostala trudna! nema tu sta da se vjeruje/ne vjeruje. bas sam sad provjerio u svim sobama, ormarima i ispod kreveta i nisam nasao ni jedno dijete. al\' eto, kad ti kazes da su to gluposti, mora da si u pravu. ti samo fino nastavi da navlacis kondom, meni i dr.ka.nje daje bolji feeling od je.b.anja s kondomom!
prakticirao sam navedenu tradicionalnu tehniku vec nekoliko godine od ulaska u brak i radi besprijekorno.
Svaki primitivac koji misli da ce sprijecit zacece vadjenjem prije nego svrsi nek se rokne odma... Takve gluposti u 21. vijeku samo jos kod nas postoje.
Ja sam prakticirao navedeni nacin zastite i u ovih par godina nije se nista desilo, sada jeste jer je bilo planirano