Čišćenje je obaveza oba partnera
22
Parovi se zbog nereda u kući posvađaju 104 puta godišnje
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ja i dečko NE... imamo mladića koji čisti jednom sedmično i sve je ok...
Po mom misljenju, krive su majke tih muskaraca (ali i zena) koje ciste za svojom djecom uvijek ne uceci ih da to i sami rade. Medjutim, kako drustvo nekako 'tjera' zene da to savladaju kad-tad, muskarci u tom segmentu imaju povlasticu, jer ih drustvo ne tjera na isti nacin, pa ocekuju da ce zena cistiti za njima kao nekada njihova majka. Eh sad stvar je u zeni hoce to prihvatiti ili ne.
Ma posvadjaju se oni i po 104 puta mjesecno. Samo da mi je znati ko jos ovo prebrojava.Ako se toliko svadjaju onda je bolje da nisu u braku.
Ako je prva, nije zadnja. Sretno:)
Ljubav je cudo a prva pogotovo.
Ostavi ga,sto gubis vrjeme sa njim? Sve sto boli i prodje...
Ma covjek voli anorexicne djevojke , samo je mogao ranije reci. Nebi ja ovo dupe dala za cackalice od nogu nema sanse a da se razumijemo , nemam debele noge nit nista , 54 kg objasnjava sve. A nemam ni plocice na stomaku nego eto ...
@Hot brunette, Nemoj sebi dozvoliti da ti nabija kojekakve komplekse, Mozda zeli prekinuti vezu,trazi izgovor...
Ne zelim kad mi kaze da sam debela al ipak to uradim zbog njeg. Ne znam kako to moze 54 kg biti debelo al eto ...
@Hot brunette Mozda mu smeta sto ne zelis sex, a ne sto si se udebljala...
Moj se svadja sto ne zelim sex i prijeti da ce druge sexati jer sam se udebljala , sta ces covjek voli djevojke koje su kost i koza.
joj kako ga volim trpat kad je snimim da čisti .. FFFF namjerno isprljam komad namještaja ili "slučajno" prospem pepeo po tepihu...
A sto sam se zenio ako nece zena sve radit?
Jah, sto cu joj ja cistit pihh..