Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u p m sve sami jebaci a neki jos ni p od p***** vidjeli nisu,kreteni glupi!!!!!!!!
od rize se dize, od moce hoce, a od lece nece
ma covjece ja imam problem meni netreba afrodizijak,vec afrospustijak,neznam sta da radim sa macetom nema se uvijek vremena za sex
ILI JESI ILI NISI...JEBACH
Najedes se graha,i deres je cijelu noc...
Ja pojedem deset u pola, i mogu da yebem, da slomim svojim k*rcem partnericu!
Pita bundevara,puna je cinka. Ojacava \"prostatu\". U odredjenim slucajevima nema pomoci cak ni od bundeve. Knjige kazu,agresivan \"analni\" seks gey skupini. Prema tome,Jeremy,Pipo i Srb-in, nemoj da nagrabusite kao AKADEMIK. Crnac mu obecao samo malo da mu premeri \"temperaturu\" i na kraju ga razvalio. Sada taj isti crnja \"gazi\" Gashija i Hutovice u prdekani.
cuj k\'o majmuna guzicara! hahahahaha!
ccc ... s vitaminima i mineralima da zimgu ... ahhahahaha ... dobar dobar ... Nego slusajte me sad svi ... mesine i to sto masnije se nakrkati, popit po gajbe pive, i naliva na zenturacu ... ima da je razvalite ko onog majmuna guzicara
ma graha samo da vidis vatrometa po citavom stanui xD
Odabranom HRANOM do VATROMETA u krevetu : GRAHOM hahahahahaaaa
Je li to mene neko spomenuo? Naravno!
Jel imate bibera dosta ? Samo dobro zabiberite jela i pijte dosta mlijeka i tecnosti ! Ima zena da vam se radosna budi !
med i orasi, nema boljeg kitodiza :)