Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za sve je kriva maca koja mahne repom il macak koji mahne repom hahaha
eh eto ti... za ljubav kriva hemija, za prevaru biologija, Bogme ove prirodne nauke zaj.ebane pravo
Ne znam sta je, kako starim nema lose :-D
jastaradi
Draga, kriva je biologija. Šta ću ti ja što nisi pazila na nastavi.
To mi je onomad učiteljica podrobno i u detalje objasnila... Za vrijeme privatnih časova.
kad mi kazu " jebiga bio pijan " i slicno.. pffff...Ma bio si horni i mislis da mu je najbolje svugdje samo ne u gacama :))
Ja ovo već iskopiro jarane moj i nosim u novčaniku..pa kad nekog prevarim samo izvadim članak i kaem: šta je ? vidiš da imam dijagnozu !!!!
A kad tebe netko prevari? Jel' i tad valjana dijagnoza? ;))
J.b.g. sad si me uhvatila nespremnog....što je najgore prvo što mi pada na pamet je da opalim dotičnoj šamarčinu jednu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nista posebno, muskarci zele da oplode sto veci broj zena da sire svoje gene a zene uvjek traze nosioce najboljih gena to je sve. Ljudi po prirodi nisu monogamna bica ...
Pa ti nas svede na zivotinje. Ja i kad sam varao, nisam mislio na oplodjivanje, nego na orgazam. Kao i kad ne varam, doduse. Seks radi oplodnje je rezervisan za pravljenje porodice, a to je sasvim drugi nivo.
De ti to Andersone mojoj ženi objasni ... ? ! ?
Dok ga je bilo u mahali, bilo ga je i u kući :)
Rekoh ja jednom ženi da je kriva biologija ali ja dobih kišobranom, peglom, šnjurom, šerpom, tavom i drugim inventarom plus ljutnja. Tek kad sam optužio alkohol onda mi je oprostila.
Tekst ukljucuje oba spola.
I vi ste s klixa krivi kao i biologija,svaki dan postavljate slike nagih žena...
"...utapaju u narativ viktimizacije.." Jes jes. Hahah, šta je ovo?