Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ista ćaća vala :)))
Nalet ih ne bilo ;)
divno ipak ce mala Leila odrastati uz svog oca..
Bas lijepo
odličan zaplet za meksičku sapunicu, hoćemo Hose Armanda
Nemos vise ni izdrkat da je ne moras zenit :P
Glupost, što da se nisu nikada upoznali? curica bi lutala svijetom, a ne bi ni znala da ima još braće i sestara, ma znala bi ona da vjerojatno nije sama, ali svaki put kad bi upoznala nekog dečka pitala bi se da li joj je to možda polubrat. Svašta si ljudi dopuštaju, zbog svojih ludih glava djecu dovode u neugodne situacije. Ne znam, možda će netko reći da sam zatucana zato što tako razmišljam ali baš me briga, to što rade nije dobro za djecu, dijete zaslužuje jednu pravu i normalnu obitelj, a ne da nema pojma tko je otac, rodbina.
Hajde šerijatičari, da čujemo jel ovo po alahovom zakonu ?
sad kad ga pronadju sve one kojima je donirao umjesto krava imat ce harem
Dajte snimite film po ovome....
koja luda sudbina...
dobro jutro, dusice moja! ko ti ovo lupa minuse na dobro jutro? kako si mi ti? ja se zalaufala da radim, pa sve malo-malo pa virnem ovamo... malo mi postalo morbidno ovo sto radim, nemam vise izazova, nema nepoznanica, sve mogu jednim okom... ne volim to...
aaaaa pa ti se ne smirujes, zeno moja! :))) joj, blago tebi i njima s tobom! predivno! sta da ti kazem - uzivajte! ako si za nedeljnu kaficu i ako mognem, ofkors - javi se na [email protected] :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Zanimljivo, neka su se vala našli i da mala Leila ima svoga babu, a sad i četvero braće ili sestara.
Ili dva brata i dvije sestre. Ili jednog brata i tri sestre. Ili 3 brata i jednu sestru. :)
hahahahahaha oh, hvala ti na ovom jutarnjem smjehu :)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (13)