Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da, da ulaziti u brak sa namjerom da ces nekoga uspjeti promijeniti je velika greska..karakterstike koje kod osobe vec u vezi primjetis da ti ne odgovaraju, u braku ce se najvjerovatnije samo jos pogorsati sretno svima pri izboru, pamet u glavu :)
za brak su dovoljne dvije osobe...a za razvod tri i vise...
pznica,punac,svekar i svekrva su najcesi uzroci raspada braka
Vjerovali ili ne, pitanje koje svako sebi postavi barem jednom u životu jeste--kako ću račune/kiriju/ratu platiti..
Molim lijepo da ispravim tu gospodu sa Redita , iz ljubavi se itekako mogu i trebaju uzeti dvoje ali prvo da definišemo ljubav.To je po meni kad daješ više nego što očukeješ nazad.Ako ti je ljubav da tražiš više nego što si spreman dati , onda nemoj brate.
Kako lijepa prica da prozme sistematsko narusavanje institucije braka. Ljubav - da. Ali smisao je ocuvanje porodice, djece, imovine i reputacije.... Da je toliki shit, zasto bi se iko zenio ili udavao?
Najcesca greska je razmisljati qrcem a ne glavom!
Hajd sto ima zenskih sponzorusa al sto ima muskih sponzorusa. Da ne povjerujes.
@Calisthenics A sta fali, jednakost? :)
Najveća je greška sto ga uopste izaberemo kud uze onu olovku u ruke ebo ja sebe
nema dobrih zivotnih partnera imaju losi i losiji, nije ljudima prirodno razmnozavat se samo sa jednom osobom i tu dolazi do komplikacija a kakvih vidjet cete na nekom paru koji je vama blizak. Pa kad ste vidjeli sretan par hahaha
Cula sam jednu staru izreku sto se tice ljubavi i braka. Kaze ovako. Znate li sta je to ljubav i brak? Znaci imate veliki cup ili teglu pun govana. Tek malo pri vrhu ima sloj meda. Upocetku lizes med , a kad se med potrosi onda citav zivot jedes govna 😅😅😅. Prepusticu vam da odlucite koliko ovo ima smisla 😅😅😅.
to mi je otac vazda ponavljao.. :D
i govorio mi da stedim.. :D kaze: "rastegni koliko god mozes, a koliko god rastegnes, nece ti moci biti.. ". Znaci neminovno je da se dodje do govana.. :D
komplikovana je ta partnerologija i ljubavologija.... ne treba se nikad vezati na način da se to opet ne može lako razvezati.... zašto da nekom to postane patnja ili prisila?
Prvo i osnovno nikad ne izabrati nekog druge vjere a ostalo po ukusu
Tako su i mene pokušali odgojiti, a onda sam oženio katolkinju prije 4 godine. Najbolja odluka u životu. Ljudi trebaju prestati da se zamaraju takvim glupostima. Ljubav (voli) je u svim vjerama na prvom mjestu.
@issue pa sko nisu religiozni ne vidim problem
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mirzeta iz Prijedora obožava guzovače. Al' nikako da naleti na pravog. 😂😂😂😂 Jeb'o li je 'notaris' mrtvi i alkoholičar.
...akoholičar tata. "Znaš, on je neugodan samo kad popije. Inače je normalan bez alkohola." He he. Kakav li je to neopisiv kreten i siledžija, u porodici bio?
Nasa ljubav ko petarda je pukla, litru votke do kapi je stukla..
Uvijek mislimo da nekoga mozemo promieniti sto je jedna od osnovnih gresaka bilo braka, bilo veze ili prijateljstva.... nikoga ni ne mozemo promijeniti... samo sebe....