Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.ultrasonline.com/ref/TorpedoBoy/ Pornic Andjeline J. sa Brad Pittom,udjite u profil,ispod slike idite \"my videos\" ... ;)))
http://www.ultrasonline.com/ref/TorpedoBoy/ Vidite ovo ! ;) Koja ŠPICA !!!
http://www.ultrasonline.com/ref/TorpedoBoy/ Vidite ovo ! ;) Koja ŠPICA !!!
@Bety Suplja.@Kamiondzija 100% u pravu.Tako svaki muskarac razmislja.
estrada se kreira prema konzumentu...s obzirom da se struktura stanovnistva nakon rata promijenila,promijenjene su i vrijednosti...i na zapadu ima golotinje, al ako cemo iskreno balkanske folk pjevacice izgledaju vulgarnije od zapadnjackih striptizeta i porn glumica
@zgembo jedini pametan komentar!
Opet ove čkapi misle da su mocne ako se za njima muskarci okrecu. Mi se okrecemo za svakom ribom,samo nek ima čkupi (dobro,nije za svakom al za 95% DA) čkapi je čkapi nek prica ko sta hoce hell yea
wowwwww, ovi sifoni sa slike su \'dzennet\' za oci, a i za mastanje... :D iskreno, ja ne volim VELIKE, ali ne volim ni male sise... dovoljno je neka mi stane u ruku! mada, trebam napomenuti da opet nemam ni male ruke... xD al to mi je uglavnom mjera!!!
Realno govoreci, vecina preferira malo vece. Da nije tako ne bi nam estrada bila napuhana i gore i dole. Znaci definitivno pali. Mislim da ce ona sa vecim prije privuci paznju, al\' to ne znaci da ce je i zadrzati.
najbolje je vidjeti neku majkacu ili drljepanku u sred grada kako sheta sa bezobrazno oskudnim dekolteom a za njom se sve i jedan sandzo okrene i dobaci neku \"kulturnu\" i \"uctivu\" frazu .... sestra zaobljena na sve strane ... pravo losheg lica... povelike glave ali zato ima sisuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu i u svakoj kafani ce lakse nac napaljenog brata da je kresne prije nego ce neka super fina i vitka djevojka bez anomalije od 5kg po dojci stici popiti 2 picha je.em ti zemlju ovakvu sve go primitivus domesticus
Ja preferiram DECENTRALIZIRANE to jest ASIMETRICNE \"grudi\". Jedna manja druga veca, tako da je moguc izbor po cejfu.... Manju u usta, vecu u ruku.... Ili za one ikslije koji ne razumiju IRONIJU, \'BEM vam \"vijest\", zar bas morate stalno GL.UPO.STI pisati..
Centrontrans uzima samo lagane i profitabilne linije. Sto ne ide za Toka-Dzeku ?
Laze vala ko kaze da ne voli dobru sisu. Svako musko, bilo mozevno ili ne uzdahne na ovakve sise. Aferim mala!! A to se tice starosti, pa pametan ce vazda trositi mladje, tako da je gravitacija nebitna.
Velike grudi su za seljacke ruke. Male grudi su za gospodska usta :)))
osim na balkanu sto se tice sisa bitno je da imaju lijep oblik i da dobro stoje a to je sredina neka velicina ruke muske malo jace prevelike nikad ne stoje dobro izgleda kravlje ali bosnjo voli muzaru holandsku nije mu bitna estetika daj da ja ufatim bolje da ljulja