Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A pogotovo vole žene koje pišu \"dzubre\" ...
...ideal ne postoji...da postoji, ne bi bio ideal no činjenca...
*****BITNO JE BITI GAYOSLOVEN*****
Samo i jedino na Balkanu vlada ta idiotska predrasuda da žene i sport (nogomet) ne idu zajedno.
Zena tj. djevojka koja se voli je subjektivno gledano bez mana a objektivno sa manama...kao i covjek.Sve zavisi z kog ugla gledamo.
Neke stvari ne treba mjesati. Muskarci trebaju da imaju neke svoje uzitke i hobije, bez da se gospoje u sve mjesaju. Zene takodjer. \"Oko 60 posto muškaraca je izjavilo da mrze kada im partnerica pokušava promijeniti stil oblačenja ili ih želi natjerati na dijetu, a njih 25 posto najviše mrzi kada im pokušaju određivati sa kim će se družiti\" Cuj promjeniti sltil oblacenja, da gnjavim covjeka zbog triviijalnosti kao sto je ambalaza, djeta mozda i da, ali samo ako jede nesto sto mu skodi zdravlju. Na pr, spuca cokoladu a ima secer. Suma sumarum, nemoj da mahala vidi kako ti se čo\'ek oblaci i da je debeo da ti, a kako se on osjeca zbog kvocanja, nema veze.
@hjk ...srećo, da sve bleHnu u njega umjesto u tebe, oči bi mu povadila :))))
Vise volim fudbal nego tv sapunice ;)
Nema većeg meraka kada u ženi nađeš jarana, pa se možeš totalno opustiti, piti pivo s njom, prdnuti, smijati se k\'o lud..a ne neko glumatanje.
ne zele savrsenu jer su iskompleksirani! onaj moj izludi sto bolje od njeg izgledam i sto svi blehn u mene a ne u njega!
Ja mislim da je fudbal toliko glupa stvar kojoj ni turske sapunice nisu blizu, iako ni pored tv-a ne mogu gledat kad vidim tursku sapunicu. Haj sad me napadnite :)
samo je piva savršena !
ovo je napisano tako da se svi mogu svrstati u kategoriju 67%
Kakvo je ovo istrazivanje . . . pa muskarci ne vole zene koje vole fudbal ili bilo koji drugi sport, koje ne pitaju gdje i s kim pijes kafu i sl. Mislim, svi vole zene koje ih zovu na tlf. svakih sat vremena, i koje pitaju \"o cemu razmisljas\" svaki put kad sutis. Sto si vece dzubre, vise te muskarci i vole i cijene.
Ja sam u onih 80%, uhh dobro je. A jest vala, one neće namjerno da gledaju fudbal, nije da one ne vole fudbal, nego NAMJERNO. Samo mislim da 50% muškaraca više voli fudbal nego žene hahahaa, a one toga nisu svjesne.
Još da ti naučnici nisu istraživanje proveli u kafani dok su čekali da počne tekma, ja bi i povjerovo. Ovih 20 posto je bio frajer sa trebom koji su upravo izlazili iz kafane.