Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cim procitas clanak odmah mozes zakljuciti kakve ce komentare ova balkanska bagra da ostavlja, momak u ljubicastoj kosulji ili crvenim pantolama, zakljucak je odmah da je peder, vas def. treba ograditi od ostatka evrope :)
Tacno je ovo, ali samo ako nosi gornji dio odjece u toj boji. Jedna od ljepsih kombinacija, ljubicasta kosulja/majca i sive pantalone. :)
igx2qw cfpebfsucqvb
VtAVQp , [url=http://rtwssrudepdj.com/]rtwssrudepdj[/url], [link=http://csvupfkkkumd.com/]csvupfkkkumd[/link], http://gdidvppewius.com/
yt4ETA irwkoforfawi
Se5 tre5kigt att hf6ra om me4nniskor som gf6r andras hdanur illa, vi re5kade ut ff6r detsamma de4r vi bodde tidigare, barn som kastade sten in i ve5r hundhage. Det gick se5 le5ngt att vi var tvungna att hota med polis innan ff6re4ldrarna satte stopp ff6r vad deras barn hf6ll pe5 med:(
meni su najprivlacniji u crnoj,sivoj i plavoj odjeci..
...nisi ti kriv...
Budala koja misli da je pametna, pa ima li išta smješnije od tebe? :)
Palermo, Juventus, Fiorentina i Liverpool/Velež su pederski klubovi ili šta?
@campo ...hvala na komplimentu :)...pametni će razumjeti...
Ne znam ko su veći kreteni, ovi kojima je ljubičasta \'\'pederska\'\' boja ili ovi poput ovog \'eracid\' pavijana, čuj homofobija hahahahaha p.s. commi je naravno najveća budala na ovom portalu
Dobri su svi koji daju da im ga talaknem u paksu...
I usput, ovo istraživanje i komentari kao da su prepisani iz stare, stereotipne narodne poslovice da \"ženi mahala misli kroji a muškarcu njegov ć.a.ć.a. i m.a.t.e.r. dok je još mali\".
najveći zajeb je ako te vidi u šorcu. zbog nekog razloga kad nosiš dugi mantil ženama si više seksi, vjerovatno jer izgledaš \"skuplje\" nego kad si u šorcu. s druge strane žena nikako da shvati da kad nosi kratki rukav ti stalno bočno viriš ne bi li vidio sisu kroz rukav, kad nosi šorc ili minić ti stalno motriš ne bi li sijevnulo nešto ispod dok sjeda ili hoda, kad prođe ti omjeraš guzicu i one izreze nećeš li upratit nešto više. i onda j*biga, ti u strogom odijelu, dugom kaputu sa kragnom itd dok se ona okolo pokazuje u strogom miniću i štiklama. jednostavno ne ide. ili oboje trebaju elegantnu odjeću ili oboje trebaju bit oskudno odjeveni. ili jednostavno u priliku normalni.
ja sma mujo!
Meni ne smeta ..zasto moraju bit uvijek standardne boje...momci probajte mozda se iznenadite...