Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozemo li se upoznati, odavno nisam nista pametnije procitala....
Ebo takve zene koje se \"vucaraju\"....nikome one nisu dobrodosle.....osim kretenima
a sto se neko naheba na moj racun \'bem ti statistiku
Pa dobro danas je poznato da je dropulja puna BiH...i kada ozenis neku i odes na posao nisi siguran da te nece prevariti...Nekada sam se divio zenama a danas mi se iskreno gade...jer imam osjecaj da i ona sto ne mijenja toliko partnera u podsvjesti masta...,,ehhh...sto nisam jos s kojim,,. Interesantno i onda se doticne cude sto bivaju silovane ili pak prevarene ili s druge strane nazivane kujama...Ali eto zivim u nadi da postoji makar 10 od 1000 koje nisu takve...ako ih i ima uopce...
@ona mozemo li se upoznati?? ;)
mia papanko, onda nije cinjenica nego informacija, kad vec sitnicaris.
\"BiH\" Jel zaista zelis znati gdje izlazim? hahah :)
cuj 2 do 24 god? Hahahaha U mene 2 u 24h... zavisi kako sam raspolozena.
@BIH, pa ima pokušaj s geyevima, zatucani konju...
E onda mene pita porodica zasto se ne zenim, pa sta da dovedem u kucu kad je skoro svaka djevojka spavala s najmanje trojicom sto ja znam? I onda dali ce me varati u braku itd itd. Ima li jos normalnih dijevojaka u ovom gradu i na koja mjesta izlaze da i ja pocnem.
Lloyds Pharmacy najveca pharmaceutska kompanija u Britaniji??? hehe. Otkud vam ova cinjenica da mi je znati. Barem provjerite osnovne podatke prije objavljivanja. Za vasu informaciju najveca farmaceutska kompanija u Britaniji i Evropi je GlaxoSmithKline a u svijetu Pfizer!
Samo naprijed zene tako i treba !!!
Neka kurava, a za glaviche cemo lako.