Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljubav je kad draga promijeni stranku zbog tebe
Zaljubljen covjek nije realan covjek..i zaljubljenost brzo dodje ali brzo u nestane..ako se ne pretvori u pravu ljubav..koja traje mnogo duze..zaljubljenost je tesko definisati ali to je kao ekstaza..spoj emocija..sexa i adrenalina..i nekog pozitivnog "ludila"..
Ne seri majke ti.....
ako hoces da osjetis leptirice u stomaku, moras prvo da ti udje gusjenica
Oblaci placu nebo se dere,Romeo Juliji pod prozorom sere.Kad je Julija miris osjetila sirom je prozor otvorila,moj Romeo moje blago saperi govno ubicete babo. Ah,ta ljubav.
Zbog nje su me zvali papak...
Ima istine u ovome sto ste naveli i to mnogo ;)
Meni je uvijek važno kako izgledam, ne samo kad se zaljubim. Dotjerujem se radi sebe, volim da sam lijepa samoj sebi. :D
Déjà vu je jedna od najčudnijih emocija koje možemo iskusit... bavlju sucks!
Naučnici aka psiholozi pripisuju ozbiljne mentalne poremećaje osobama koje navode da često doživljavaju déjà vu iskustva... Bolje je šutiti... Premda, mislim da je to nešto što je na dosta većem level-u. dolly?
Zar ima išta ljepše na svijetu??? Sumnjam ...oooo kako je lijepo biti zaljubljen,ma treperim...i naravno ...smješkam se ...
Hhahahaa džaba ti,ja se i dalje smiješim!! :P
...ohooo lepi, bolje da si ćut'o bre.....
Slijepa. Da kako. Sve opisuje ta riječ. Fakat nema dalje. Pametnom dosta.
a leptirici u stomaku :)
Otice mi nesto "nazdravo"
Ovaj simptom osljepljivanja mi najviše smeta.
...e, fala dragom allahu konačno jedan članak đe nisam "mimosvijeta" :) ...što me klixo "nađe", biće da je predizborna :))
Ja imam 24.god, nikad nisam bio zaljubljen ali izgleda da je to lijepo :D