Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
- deda, deda... ja još mogu dići noge samo da znaš... - mogu i ja baba, samo još moramo naći ko će nas jebati! :)
ima sljiva ona, znaju to pedesetogodisnjaci a i ovi stariji... procitah nedavno u Avazu :)
daleko sam još pešes olimpijada od tih problema :) mada, mislim da osobe koje drže do sebe mogu biti od koristi i u starosnoj penziji :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Godine kurrcu prolaze, a ja jos nisam yebo, ne dozvoli sudbino kleta, da suhog kurca idem na nebo.
...sex je grij, vele sve religije. a one najbolje znaju. ko zna 2 milje godina lagat, mora bit u pravu. stara peloponeska.
Samo da mi je znati dje pusta
Naravoučenje : Nije svako yebavanje sex ... ! ! !
ja imam 25, nemam sex i sretan sam
@remzijas nemam šta mislit, znam da sam sretniji jer ga nemam. Dakle, nemam ga svojom voljom jer mi nije interesantan, prevazišao sam taj nivo postojanja.
Halo ko nema sex.
Nema sreće brez seksa. Ova vam vijest nevalja.
to da nemaju seksa........to je cista laz.........to da su najsretniji ......to je tacno
Ja licno poznajem gospodju od 53 godine, udovica, svake hefte novi frajer (je.ac) i svaki dobar pravo svi izmedju 28 i 35 godina. Kaze, sex za dobru liniju a sperma protiv bora (ona se maze po licu 😝
Apsolutna glupost, ovdje se radi o oženjenim muškarcima, kome se spava sa sopstvenom ženom koja ima 50 godina nakon 25 godina braka.. Bez starca nema udarca. Sve je u glavi, daj dobro žensko od 30 g. pa ćeš da vidiš ko ne može...
@Luna.Luna Starija žena uvijek može, treba samo malo vazelina :D
bracni par u zrelim godinama je u svadji posmatra ih i s cudjeniem gleda odrasli sin s cudjenjem upita prisutnog dedu, sta im je? odgovara deda nonsalantno:umro onaj sto ih je mirio.
Nije tačno.
bez seksa, zivot nema smisao.
Sve nadoće poslije 50-te ali zna ćuna da ispuše.