Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja imam 29 godina i jos sam nevina. jel to znaci da cu biti sretna??
@ ibro Brate zeni se ... budes li cekao da steknes uslove od toga nista ... svaki brak ima svoju nafaku !!! Ja nikakve uslove nisam imao osim sto sam se zaljubio do usiju , i hvala Bogu nije moglo bolje , evo vec 10 godina! Sve doslo samo od sebe
Pusim k za 20 KM. 062 010 776 Olovo i okolina Olova
Jel oko dva ujutro dovoljno kasno?
tek sada mi je jasno zasto nisam u sretnoj vezi
Ja kasno izgubih svoju nevinost tek u sesnaestoj godini
kad kazu \"izgubiti nevinost\" s koje strane misle?
Ma ni u ludilu, preduga apstinencija izaziva totalno iskrivljenje percepcije, ovdje govorimo o fizickoj potrebi, ne o zelji za novim automobilom.
Kakve gluposti! Moj savjet, narocito mladima, učite, studirajte, ispalite se iz zemlje na zapad, gradite svoju karijeru poslovnu do maksimuma, proputujte svijetom, upoznajte kulture, ljude, ......., nevinost ne gubite sa 14, ali ne i nakon 20te, brak moze, a i ne mora. Djeca.......propade karijera i nista od putovanja. Milsim, jedan se zivot zivi i prozivite ga najbolje i najljepse sto mozete. Ne hvatajte se na Balkansku matricu braka i porodice jer ima i drugih predivnih stvari na svijetu i u zivotu.
Ne vec djevojka koja izgubi nevinost s momkom kojeg voli a i on nju je sretna djevojka ! A ne ove glupace sto gube nevinost s momkom samo eto zato sto im se svidja , fuj ! I kasnije nesto pate pa ko im je kriv sto su tako glupe !!! A najgore je to sto ce takve da prate mog momka cijeli zivot i ostale jer kao pati pa glupaco gubi nevinost s momkom kojeg volis i koji tebe voli , s kojim si u vezi !!!!
posto sam tvrdoglava moj odgovor bi odmah bio nije istina to sto kazes. istoveremeno sam cisti dokaz da je istina to sto kazes. j.e.bi.g.a....kakva udaja i ja...
nece se udat oni tvrdoglavi i tvrdoglave, sto cim progovoris dobijes kontru..
eto prodje i ova godina a ja se jos udala nisam..kad se nekom ba neda...
Otkrili su toplu vodu ovim istraživanjem. Kućni odgoj i lični integritet koji kuća izgradi su tu najbitniji faktor kod takvih osoba, i lako se mogu prepoznati čim se uđe u vezu, jer svaku vezu koju počinju počinju sa namjerom da bude ozbiljna i omjeraju kakva je ta druga osoba s kojom se upoznaju tj jesu li kompatibilni po načinu života i kako vide budućnost, ako nisu tu priča staje. A u potencijalnoj osobi uglavnom traže karakter da bude dobar otac ili majka za djecu koju će imati, obično žele veliku familiju, koliko im pare to dopuštaju, prva im je kuća a posao koji rade je tu samo da tu kuću finansiraju. Problem je što je takvih vrlo malo, jer bi se svi radije zaj*bavali i provodili se, instant zadovoljstvo, a onda poslije gledaju da pokupe nekoga kad im ili prođe voz a svo vrijeme govorili kako nemaju para da djecu prave i da se žene/udaju.
ma jarane , kada dobijem dijete i zovne me babo nasred Ferhadije , neka moja žena radi šta hoče,,
Vidice ti ibro da ona ...,ponekad pokaze ,zube ,ima tu istine ovo sto pisu gore.
ma ja ču se oženiti , dok sam mlad, pa šta dragi Bog da ,,neču po starost malu djecu da vodam,,