Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volim je već 4 godine i ne mogu zamisliti zivot bez nje!
@ ! gdje uzgajaju takve kao ti ? respekt :)
vidi se da ne zivite zajedno :)
a sta je s nasim roditeljima koji su 30 godina u braku i sad se vole vise nego ikad, skoro pa su jedno, ne idu nikud jedno bez drugog, nadopunjuju se u recenicama... macku o rep te studije, kad bolje razmislim
ima tu istine.
Voljeli smo se 4 godine veze, sad se volimo 8 mjeseci braka i voljet ćemo se do kraja naših života :) aBd
...voljela bih da znam voljeti.....ali ne znam....
Joj gluposti boze sacuvaj ja sam sa djevojkom 4 godine i nimalo nismo sex umanjili cak nam je i bolje nego na pocetku
ih kod mene ljubav bila 6 godina, i onda me ostavio i ozenio se sa ovom s kojom me prevario...hebaji ga bice drugi neki :-)))
Volio sam je šest godina, sada me mrzi da je sretnem na ulici, a nismo se krvili...sve se drugarski razišli...a bila ljubav u pm...nema tu pravila... samo ljubav...najljepši osjećaj na svijetu
Sve je tacno sto studije kazu. Evo skoro ce treca godina, zena mi se udebljala k\'o krmak, samo prdi po sobi k\'o konj, kakva romantika. Sve rijedje se i kupa a ne pamtim kada je bila na frizuri, kaze sta koji k... i z koga ima da se uredjuje...Molim ljude dobre volje da mi pomogunu....jer ja ne mogu ovo vise da duram, ubit cu i nju i sebe.
Ma kad je ljubav prava, kad se dvoje nadju, e onda ni godine, ni bilo sta ne moze to unistiti. Drugo je ako ljudi ulaze u vezu samo da bi bili u vezi, jer se plase samoce ili sl. Ali ljubav kao ljubav, ako je prava je VJECNA! :)
Ja uzgojen da te pazim :)
MA kakva ljubav ba ?! Sve vam je to potreba i interes, u nekim slucajevima navika ! :)
Odavno nisam pročitao veću glupost!!!