Komentari (230)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene je Allah naucio da zenu volim svakog dana!
Blago njoj :)
Znači svako ko je musliman ne voli ženu osim na Valentinovo? E bem ti vjernike i njihove pogane duple moralne standarde.
PRIKAŽI ODGOVORE (78)
A da ih vidi babo...
http://www.youtube.com/watch?v=6Q8Ys-Wtdh8&feature=youtu.be
Jebo proteste, bitno ga je metnut'
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
zna li iko sunitu catic iz sarajeva, trebo bi joj neko rec da je momak u mostaru vara
Zanima li te rad na 1 web sajtu na kom mozes zaraditi 100-200 dolara mesecno (2-3 sata rada na dan)? Radi se o sajtu koji se bavi klikanjem na reklame i radom na mini taskovima koji su na engleskom(trebalo bi solidno da znas engleski). Isplata se vrsi tako sto se otvori racun na banci i oni vrse uplate od 2 dolara pa navise. Nema neko fixno radno vrijeme, radis kad imas vremena sajt ne trazi nikakva ulaganja.sajt detaljnim informacijama ,mozes procitati cisto informativno,NAJBOLJI DOKAZ SU HILJADE REGISTROVANIH CLANOVA S NASIH PROStora na sajtu cete naci detlajna uputstva za rad na 3 sajta koja placaju provereno zaraditeodkuce,webs,com http://zaraditeodkuce.webs.com/
" Na svaki 14. veljače Rimljani su slavili Lupercalia, praznik posvećen Lupercusu, bogu sa svirepim imenom koji je štitio ovce. Muškarci bi žrtvovati psa i / ili kozu u pećini gdje je Romula i Rema navodno dojila vučica. Nakon žrtve, muškarci ( ili goli ili oskudno odjevene ) bi trčali ulicama i udarali žene s trakama od krvave životinjske kože kako bi ih pročistili i poticali plodnosti. Februar je dobio ime po krvavim trakama ili februa, što znači instrument čišćenja."
Nisam vidio glupljeg naroda a da se moze vise prepirati vec od nas Bosanaca!
Mozda nije ljubav,mozda samo kisobran dijele
Imala majka tri kćerke i udala ih na isti dan. Na rastanku ona reče: -Kćeri moje, napišite ponekad pismo ocu i meni da nas obavijestite kako ste, kako živite. Napišite i kako stoje stvari sa seksom, ali da vaš otac ne bi saznao o čemu se radi, umesto seks napišite "kolači". Nakon dva mjeseca stiže pismo od najstarije kćerke u kojem piše: -Draga majko, ja živim lijepo i imamo svega u izobilju, ali kolača ima slabo, jednom mjesečno. Sljedećeg dana stiže pismo od druge kćerke: -Draga majko i oče, ja ovde živim kao carica, samo kolača ima nešto slabije, jednom nedjeljno. Treći dan stiže i pismo od najmladje kćerke: -Draga majko i oče, ja živim teško i gotovo da nemamo ničega. Ali, zato kolača ima svaki dan. A, ako ih nekad i ne bude, onda moj muž liže tepsiju, a ja oklagiju.
hahahahahahaha dobar :)))
Ništa bez masne tepsije, i čvrste oklagije !!! ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mrs *** vas valentinovo samo padoh u jos vecu depresiju !!!!!!
3 slika, toliko su zanimljivi jedni drugima da mu je cura zaspala na ramenu xD
Ovaj zadnji frajer izgleda,lik ima kapuljacu ali bli njega kita,bitno je bit cool a sto kisne ko ga hebe..
Respect za parove koji se drze vjere i danima pored Valentinova, pa postuju sve obicaje i "pravila"...a fuj za ove sto su vjernici samo na valentinovo jer ne mogu izdvojiti 2KM za ruzu ;)
Ja imam i za vise ruza al nemam kome ??
6 slika kucu bi joj prepiso :)
dobra je bem joj boga
Kupujem curu, dajem u zamjenu nesto sa mog profila :D
Dobra ilustracija. Ovo oko svetog im Valentina klosarska su posla. Izgovor raznim djilkosima da bludnice nad djevojkama i njima da im to dopuste. Puuu, kad ce te se opametit!?
Volim, volim, volim, volim zene,ali one malo manje vole mene
gledaj faca pravi seljacici
gledaj djildi lobanje prosvirana mu od snajpera jos rupica u glavi
Ma svi su vama seljaci.. fuj *** ti balkance zatucane samo komentarisu drugu pogledajte sebe ccccc i gledajte svoja posla bagro !
Djevojka na slici broj sest je jako slatka :)
ma ne seri samo noge si joj gledo ko i ja
Izmedju ostalog i to :)