Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo, kupio sam kondome, samo još treba naći žensku, j.e.b.e.m. ti život
ovi "istrazivaci" zaboravili psihologiju zena. veliki broj zena ce se seksati samo sa nekim ko im se jako svidja. i mastat ce da taj svrsi u njih. ako on ima kondom, ta mastarija je vec umanjena. nije samo rijec o trljanju kite u vagini dragi moji "istrazivaci". mozak je najveci seksualni organ. ne znam koji idi.oti ovo pisu.
Ldg; Pa ja to je sve sto znas reci ? Bolje edikuj se , jos malo ce vise polne bolesti postojati kod vas u Bivsoj Jugu nego u Juznoj Africi. Nazivas me glupacom samo zato sto zivim u Dijaspori jer vi tako inace nas smatrate glupim. Vjeruj mi , niste vi nista pametniji ;)
@lady+dijasporka=glupaca
To ti je ko da guziš kroz živicu...
Zavisi od kondoma al samo stoka od muskaraca ne koriste s ku*vama i onda tako zaraze voljenu djevojku zbog tih glupacica. Moram takodjer priznati da mnogi uopste nisu nacitani o zastiti itd u bivsoj Jugi zato i dobijaju polne bolesti. Neki ga znaju samo zabijati a neke primati kako stignu. Edikujte se glupacice jeftine , pogotovo vi studentice po domovima u RAJVOSA.
Najveca glupost... otkad sam ga zabio bez gume nikad je vise nisam stavio :D
...kakvih ovdje budalaša ima :)
Popusi meni ako te bas stislo...
za sve ljubitelje prognoziranja http://bet-tips.cogia.net
meni se pusi k.i.t.a
Ovo je vjerovatno najgluplji članak koji sam pročitao na KIX.ba, a glupih je barem 99%...
Ovo Durex naručio reklamu da navlači ove neiskusne. Kako ba nema razlike.... koji idiotski članak...
Hebati sa kondomom je isto sto i prati noge u carapama.
I sada mi treba da vjerujemo nekome sa Univerziteta u Indiani, pored vlastitog q..ca p..ke Kome on ublehu plasira
To mi je isto,kao da bi se istusirao u gacama...
ma lažete bolan pa isto ko da neguzite