Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve je to fino krasno, al djeca ispod 16 i ispod... koji se klinac njima uopste sex? najgore sto ne mogu govoriti da je na zapadu jer ovoga i kod nas ima mnogo. evo nemora ako nece ckeati do braka al nek bar ceka 19-20 kad moze razumno donjeti odluku. mislim da je najveci problem u porodici gdje se ne vodi briga o djeci sa kim su gdje su, na koja mjesta izlaze kada se kuci vracaju isl.
Ma neka, kao da ce to nesto promijeniti, klinke su se oduvijek praskale, sad se bar manje izlazu riziku od nezeljene trudnoce.
ako zamole djeda mraza možda im donese čitav paket, kao i s-m pribor.... u ovim liberalnim zemljama nije ukinut :P
Pa jel bolja da neplanirano zatrudne i onda od toga jos 100 drugih porblema il da uzimaju pilule? Sta odmah ovdje neki udare da kukaju!
Kad li ce ovo u Bosni?
sve otislo u strininu stranu
OOOOOOOOOOOOO Kometo sruci se vise crna rupo otvori se viseee