Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Utce li imalo razlog prekida veze?, u toj studiji. Nasilje ili drugi psiho- fizicki faktori.
100 eura i pola sata.
To zavisi koliko dugo vremena si proveo/la zajedno sa partnerom, sto si vise godina sa osobom to je i sam prekid bolniji i dugotrajniji, najbitnije je ostati priseban i svaki dan ponavljati da je tako moralo biti, po mogucnosti izbjegavati pricanje i sjecanja o proslosti, ne slusati apsolutno balade i tuznu muziku, pronaci sto prije novu rupu ili novu prangiju i zaborav o bivsem, bivsoj ce doci
je li moguće da ste sve moguće shitpostove objavili danas, o svemu mogućem pisali koliko god nebitno bilo a niste mogli obilježiti međunarodni Dan pravednika sjećanjem na Gorana Čengića, heroja grada? fuj.