Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A šta je sa onim koji smršaju nakon vjenčanja? Eno onaj moj se olinjo jadan hihihihihihi
E da i to cujem, obicno se ljudi "razvale" u braku.
Hm, Leptirice, znači da on mnogo više radi nego prije.. Pomozi mu malo..:)
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
ma cega 2-3 kg .. Pomnozite vi to sa jos 3kg . U bosni dok se ozenis opustis se kao da nemas vise radi cega biti zdrav,mrsav.. Ozenio se i to je to.
Kažem ja rođaku, role šta si se to umastio kako si se oženio...rođak i ne stiže da izusti bilo šta pokraj svoje aždaje, koja vidno potresena mojim pitanjem kaže, baš mu dobro stoji, bolji je nego kad je mršav (iako nikad nije bio mršav)... poslije dvije godine braka role uradio nalaze i sve zakuco...eno ga na tabletama i specijalnoj ishrani...rijetko koja se osjeća sigurna pored zgodnog muškarca koji vodi računa o svom izgledu...zato nas i hvale kad se udebljamo :)
DA!...dum 40 kila odmaah!
E fakat ne znam kad se žene stignu udebljati... Uz šminkanje i hodanje koje su obavljale kod mamica, u braku dođe BAR JOŠ 101 kucni posao, djeca, bračne dužnosti... A sve slatkiše koje dobijete za poklon, ne odmotavate, samo dalje proslijedite, smanjite i kile i trošak....
Pa valja sve pojesti sto ostane jer kod Balkanaca se nista ne baca
Kod nas u Bosni u prosjeku 12-13 kg a ne 2-3...i muski i zene. FUJ stoka!
Jok, 32 godine i 6 plocica. Nikad bolji. Ali i neozenjen hhh
Ja sa 52 na 62. Al imam ohoho staza. Jesam vala bila cackalica.
52 kg je sasvim ok, ne znam koliko si visoka. A to da si bila čačkalica to se ti tješiš samo.
Logično. Dolaze obaveze i djeca, manje imaš vremena da skitaš okolo i sagorijevaš kalorije, imaš druge prioritete. Teško je visiti u teretani nakon posla kad su djeca mala, prosto nemoguće.
Jasta. Ja sam dobio 20kg za godinu braka, a skoro uvijek sam na nogama. Dzaba, ni sex ne pomaze!!! :D
Msm da zamka lezi u tome sto je danasnja omladina naucena da roditelji za njih rintaju... i naravno sutra u braku su osudjeni na junkfood, i na milost svekrve i punice ak' ih zovnu na rucak!
Haj bar jedan sto je rekao omladina sto nije rekao zene!
@T.I. Uh, ne vuci me za jezik... ☺
moja zena je iznad prosjeka itooo monogoooooooooo iznad ..
a ti??? jel tebe hrani dobro?
hahah sigurno je dobro pazis pa poravnila, nadam se da se ti nisi osusio. ;-)