Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljeto 2014 na Kliksu : Erdogan, Severina, Kim Kardasian i penisi.
I poplave.
ja misim da je Faruk V. htio da zabrani penis-clanke na klixu.. i zato je dobio sut-kartu..uvijek sam mislila da on voli penise, sad mi je zao sto sam bila zlocesta prema njemu.
GAGO KAKO SI TI OPIČENA HLJEBA MI
ma znam..napisala sam "misim" a trebalo je biti "mislim"..izvini :D
Ova prica bi imala smisla da svi hodamo okolo spustenih gaca, pa da onda zene mogu procjenjivati i odlucivati. Posto nije tako, onda do kreveta dovodi citav niz drugih stvari. A kad dodje do kreveta, onda je borba ziva.
DOBRA "PALICA"-MIRNA "STANICA"
Na kraju se sazna da zapravo zene imaju najveci qrac. Kad te pocne karati u mozak,..dupe boli pa rastura
Zarada od reklama zavisi od prometa... što više sex-a, više prometa... ko jb kvalitetne vijesti... (to i onaj post o 3 utakmice reprezenatacije ured na današnji dan) :D
Pa i ova drzava je jedan veliki Penis,pa opet niko nije zadovoljan sa njom.
Pitali jednu babu, ženu sa iskustvom, kakvi su najbolji....dugački, debeli, tanki, kratki, okrugli, ovalni, krivi, pravi........ona im odgovorila da su najbolji....ČESTACI ;-)
okrugli?? :)))))))
👅 :-*
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
i sada slijedi gomila "filmskih" komentara tipa "Ona kaze 'slozi mi ga' -i ja joj ga slozim!" :D
Hebo majku pa vi Klixovci samo o murcu pričate :D :D :D šta vam je ba?
E cuj to " ONA Bajagi gleda prvo karakter " ...1.gleda novčanik 2. gleda prangiju...
"pored veličine penisa, u odabiru partnera ipak su važne i druge stvari, poput karaktera i osobnosti" - nemoj mi reći, zvuči kao priručnik za pubertetlije.
ovaj portal očajno kopira 24 sata,kao hoće biti neki ultra otvoreni portal, a to mu stoji ko piletu sisa, nakon 99% arapskih vijesti, pa o Bajramu i religijskim temama...
Sta je sa novčanikom?
muskarci iz BIH nemaju problem sa velicinom- tako vele Slovenke I Hrvatice
kako da ne, evo sve se trgaju za vama...neće vam ni avaz prodati
Iskreno samo likovi sa malim kitama pricaju o nebitnosti velicine qrca. Sto rekla Fata na Mujino,.."mali jeste al je tehnicar",..vala Mujo da ti je i inzinjer, mali je...