Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi ne spavamo sa ženama prije braka,nek sad daily mail o tome napiše članak...
ne zatrudni se od spavanja, već od seksa
Jbg ako ga izvadim na vrijeme dobro je, ako ne izvadim nek je njoj i meni Bog na pomoci, kako babi na oči.
Sve jebaci i nevine cure... Dogovorite se, neko laze.
Ne spavamo mi sa curama a opet ne mozes naci nevinu..
desnu ruku...:)
Pa prva zena koju sam htio imati me odbila, a ova druga je toliko gadna da joj ne mogu ni prici. Mislim da je to ta prirodna kontracepcija o kojoj se govori.
Najsigurniji nacin je sacekati 70 godina,poslije sedamdesete male su vjerovatnoce da ce zatrudniti ;)
Ovde govore o vađenju na vrijeme. Ipak, najbolje kontraceptivno sredstvo je plivadon: staviš ga među koljena, stisneš i paziš da ti ne ispadne.
Bezveze. Nije tacno da je jednostavnija. Na koliko se stvari mora obratiti paznja, prodje te zelja za bilo cim. Kondom i udri. Po meni najsigurnije. Jedino sto je momcima teze, ali valjda zato i postoje razlicite vrste, pa kome koji odgovara...
može malo detaljnije, šta je i kako se koristi prirodna kontracepcija?
Prirodne metode kontracepcije zasnivaju se na suzdržavanju (apstinenciji) od spolnih odnosa u vrijeme plodnih dana ciklusa.