Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo sam jednom ljubio jednom sam voleo jednu sam ljubav imao u jednoj vatri goreo Samo jednom srce voli samo jednom dusa boli sve ostalo, sve je lazno sve ostalo nije vazno sve ostalo, sve je lazno Samo sam jednom voleo jednom sam ljubio jednu sam ljubav imao i jednom sve izgubio Jednom sam snove sanjao jednom sam voleo jednu sam ljubav imao nisam je jos preboleo KONOBAR! DONESI VRATA DA IZADJEM!!!
Meni muka kad milsim na te prosle stvari, pojeo bih sam sebe! Zguzvo se! Zapalio! Ne znam ni ja....
...voleš jednom u životu, sad bogatu ili sirotu, to ne bira pamet,nego srce...
http://www.youtube.com/watch?v=IOmGqE7o7vI
@ajna draga ajna ma zaboravi nije vrijedan toga....ne okreci glavu za proslosti, promasit ce one koji idu u susret tebi.....svaki dan nosi nesto novo....
ma naravno da cu ga zaboraviti ,,,, ha ha ko mene zaboravi odmah cu i ja njega .....ne vrijedi tugovati za nekim ko to ne zasluzuje....
Svaki dan pij rakije koliko mozes vise... onaj dan kad se upitas "Sta radim sebi od zivota?" prebolio si...
Stara poslovica kaze ,,oprosti,ali ne zaboravi"...
jesi li siguran?
i te kako ces zaboraviti. ".............u tisini slutim da ti se ni imena ne mogu sjetiri, nikada vise".
Citam gornje tekstove i.........osmjehnem se jedino. Zasto? Dokle god CIP u glavi koji se zove "voljenje" ne kaze DOSTA, kraj nece biti. Mozete beskrajno putovati, besrajno puno novca potrositi u shoping, preslusavati jesme i plakati, pisati stihove.............i sve bude uzalud.Sve vidis ali uzalud. A onda, ni ne primijetis, dodje KRAJ. I ti, onako iscrpljen, umoran od voljenja skontas da ti nedostaje patnja ali ti lijepo. Lijepo ti sto nema "voljenja", sto te ne pogadja niti jedna pjesma i samo cujes lijepu muziku. Predivno.
Samo jednom se ljubi
DOPUNA TEKSTA 4. IZVADITE NOVE BIOMETRIJSKE PASOSE I VIZE PRIJE NEGO STO KRENETE NAPUSTATI 24% (odnosi se samo na Bosnje, ostali se ne moraju citati dalje) Na granicnom prelazu ponasajte se civilizirano, a ne onako kako se u vasih 24% smatra normalno. Dakle, za pocetak, ne pokusavajte oteti nekom torbicu ili mobitel i ne raspravljajte se sa sluzbenim licem, posebno ne uz upotrebu noza ili vatrenog oruzja (nije vam to revizor), ne bacajte smece oko sebe, posebno ne kroz prozor (za to u civiliziranom svijetu koriste kante za smece i kontejneri) i pri koristenju javnog WC-a zatvorite vrata iza sebe, operite ruke sapunom i vodom i obrisite ih. Ima toga jos, ali, eto, za pocetak pokusajte bar najosnovnije. Ah da, nemojte ni pljuvati okolo i cesati se po YaYima na javnom mjestu. Mozda se to na vasih 24% smatra normalnim ponasanjem, ali vasa pravila ne odnose se se na ostatak civiliziranog svijeta. Nakon toga moci cete ostaviti proslost iza sebe i ici dalje, a mozda i napredovati!
Nazalost, ljudi koje danas upoznajemo tesko nam mogu postati pravi prijatelji, jer je sve to iz nekog kapitalistickog interesa, oni ne znaju sta je prijateljstvo, a mi ih kao i uvijek neupitno kopiramo u svemu.
Ko jednom ode nek' se ne vraća, Ko srce slomi nek' ga ne sklapa, Maleno je, izdržljivo, neka krvari, DOK ŽIVOTA BUDE BIĆE LJUBAVI.... KONVOJ
pa jednostavno pofamflaš ili pristaviš nekoj trebi i to je to, sve prođe... ako ništa ne radiš onda naravno da će ti nedostajati neko.. logika.