Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Broj jedan da je neki dobar momak koji je pazljiv prema djevojci i zove je redovno i cini je sretnom ne bi ga sigurno zvala ni provjeravala...nazalost danas se svi prave frajeri i vuku cure za nos kad mogu
Eto ja sam takva :) osim toga s cukama i macama, nemam ljubimca, i opet su muskarci ludi za mnom, ne mogu ih se kutarisat... bas me zanima zasto..?
u MENE je zena pod svim ovim stavkama!! haahhahahah
Pa komentari su interesantniji od teksta :)
pokaži HIM rešoooooooooo :D
Doza je najbitnija. Svi mi u sebi imamo pomalo svega gore navedenog. A nismo \"ocajni\" Pitanje je granice
Alene, ovo su komentari citatelja koj imaju razlicita zanimanja te neke stvari znaju iz nekih drugih tekstova (o psiholohiji,medicini i sl.) te na osnovu toga ponesto napisu o procitanom clanku.Ja nsiam ovaj tekst \"prepricavla\" (pa da bi svaka moja recenica morala biti i u ovom tekstu) nego sam samo iznjela svoj stav.A ti se malo pozabavi psihologijom (a i zenama) pa cas vidjeti da sam u pravu.Srdacan pozdrav!
1- a gdje uopšte piše da ona ima stvari pod kontrolom ( u ovom članku) ?? 2- zasto si onda rekla \"ali ne postoji \"vrsta\" koja se zove ocajni muskarac (tipicna diskriminacija)\" ??? 3- opet nema tri.
Alene, 1.nisam ni rekla da u tekstu stoji da nema ocajnih muskaraca 2.pristajati na sve ne znaci drzati pod kontrolom (praviti planove je nesto drugo,to nije kontrola) 3.opusti se i uzivaj,ne prepucavaj se sa ocajnicama po netu ako ne \"planiras\" postati ocajnik ;)
Ma nije,naletela na pravog jahaca. Ja to utreniram po svojoj meri. Zaboravljale su i kucice i macice i ribice u akvarijumu. Kad se vracas? \"Moram nesto da obavim\" znas kakvu pitu volim... Stara narodna izreka! \"Dobar *urac mir u kuci\" Posalji ti tu Amru meni! Bice sretnija kad je uvalim mog Sultana\"
glupost.. po ovome ispade da su sve zene ocajnice
ocajna_kucanica Naslov ti lijepo stoji ZA MUŠKARCE... molim te zadrži se na temama o modi i kremama... Usput... 1. gdje u textu stoji da nema očajnih muškaraca ? 2. Kakva je to logika ? Ako ima sve isplanirano / drži sve pod kontrolom, znači ne može da pristaje na sve. Primjer... Ona ima isplaniran njihov godišnji odmor.. sve gdje će, šta će... ali je očajna, jer će pristati na svaku partnerovu varijantu... npr. Da idu na drugu mjesto u odmor.. čime je njen plan bio uzaludan i treba praviti novi ?! 3. nema tri.
Ma kakve su ovo gluposti? Prvo,zene puno bolje podnose samocu od muskaraca ali ne postoji \"vrsta\" koja se zove ocajni muskarac (tipicna diskriminacija).A drugo,tekst je pun kontradiktornosti : kao ocajnice pristaju na sve,a istovremeno sve drze pod kontrolom (sto znaci da ne pristaju na sve).Neko se malo pravio pametan ali...
haaahha ovo je istina i zalosno je. ovaku jednu glupacu poznajem u svom gradu. cura je sa momkom vec preko 2 god ali ga cura maltertira na svakom koraku.. zivkaga i ispituje previse.... cura se zove Amra Sejdic... ako cura ikad bude single samo vas upozoravam :))))))
ko još vjeruje ovim glupim američkim bullshit anketama