Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto većem nama ženama je zanimljivo kad se napalimo da nam neko pali svijećice neke, i gura nam č u n u polako i nježno, daj ba ne serite. Romantika je OK nekad da se promijeni čisto pristup sexu, ali samo u predigri, opet se to na kraju sve završi k\'o u porniću, ne zato što su muškarci grozni i omalovažavaju žene, nego zato što i žene vole da budu u tim momentima vulgarne i agresivne (barem ako misle da imaju dobar sex sa partnerom). Smiješno mi je to nešto žene ugrožene uvijek, ja se ne osjećam tako, isto k\'o što sam ja vulgarna u krevetu, tako je i moj momak, ja se baš ne osjećam jeftino... osjećam se samo ravnopravno. A ovi gore savjeti su isto k\'o da sam ih ja pisala, slažem se potpuno.
uozbiljite sa sa komentarima ili cu vam svima poslati virus na IP
Pa ko bi jos \"vozio\" jedan isti auto nekoliko decenija? Odo draga-gi na \"seminar\" vracam se za tri dana!
nidje romantike,ja savjeta i g*vana!!!!!!!
ma silikon je ludilo
dakle nek zena glumi jeftinu kuju , hahaha, joj savjeta svim suprugama, majkama.... pa sta je sa romanticnom ljubavlju???? hahaha