Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
volim te najvise na svijetu sve bih dao da nas prati ljubav i mir tvoje usne su slađe od meda srcemi lupa za tobom
slusaj te me ja pomazem drugarici oko jednog decka ali ona je neprimecuje posvadjali su se pa ga sada nerviramo nece ni vrata od stana da otvori kada cuje ko je pa mu je pisem neka pisma jer ja imam vise iskustva s obzirom na to sto sam cetvrti razred mnogo volim da pomazem drugima pa pomazem i mojoj najboljoj drugarici samo pisem pisma on mene ne poznaje ali ja se plasim da mu izadjem na lice ne mogu da se suocim sa tim ostavljamo mu pisma na vdata to jest na otirac mene on ne poznaje pa me drugarica ta koja se posvadjala snjim i sad je zaljubljena u drugog s tim sto je ona 4ti razred a on 8mi mene ona tera da mu ja licno dam pismo ali ja nemogu ima neki strah plasim se inace ja sam hrabra i uporna za necim necu odustati od njega da bi moja drugarica posle bila tuzna mi volimo da se zezamo s njim ali na kraju ce moja drugarica da shvati koliko ga je volela molim vas pomozite
Izvini te .. Ako bi ste mi mogli pomoci .. Bio bi vam jako zahvalan .. Posto ja nikad uzivotu nisam napisao nijedno pismo .. A imam curu po imenu bojana koja zivi u Njemackoj i koja jako obozava pisma .. Njoj je rodjendan(punoljestvo) za koji dan .. a ja zivim jako daleko od nje tako da nemogu doci na njen rodjendan koji mi jako tesko pada .. volio bih da jooj u toom pismu pokazem ljubav zelju ceznju za njom i too kako mi nedostajee .. generalno zelim da joj cestitam rodjendan , da jooj kazem da je volim i kako mi nedostaje .. Molim vas .. Bio bi vam zahvalan do kraja zivota .. :D :D :D Ako neko htjedne da mi ga napise nek mi ga posalje na e-mail [email protected] Unaprijed mu Puno puno hvalaaaaaaaa :* ♥ MOLIM VAS JOS JEDNOM NADJITE MALO VREMENA ;)))))))))
ma sta je tebi???????????
PRE DOBRO JE TO ŠTO PIŠE