"Napunite baterije" za novi dan
0
Jutarnji seks za dobar početak dana
Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj jutarnji.. da mi je bilo kakvog sexa
ja uvijek ujutro imam sex,,kad se god probudim j.e.b.e.m zemlju u kojoj jos jedno jutro moram predeverat ..uglavnom nema potrebe za desanku sakic
Jel zakoluta očima?
pa to ti onda i nije sex, to u tebe predigra.
Izbjegavam sex ujutro, jer sam nakon toga napaljena cijeli dan i teško mi se skoncentrisati na obaveze
A sta kad im se ide u toalet? Prvo tusiranje pa onda bugym bugy!
eeee nema se za to vremena ujutro i ako se radi i to je samo za nak\'u nevolju ljutu imat\' srklet sex navrat nanos i to bas sabahilde... Valja jedna moja neprospavana zvijezdana merakli noc sa mojom hanumicom koliko 1000 srkletli zoroklic jutara....
Ovo danas je sve samo strast,bez pravih emocija,ljubavi....tako da je to nekako slabo uzivanja.Tek kad ima ljubavi,onda i fizicki kontakt ima smisla,i osjecaj je potpuno drugaciji,i jaci...... Ljudi ne dozivljavaju isto apsolutno nista.
ja ne guzim uopšte... djevojke navalte na mene dok sam svjež
jest al neradnim danima, ostalo zaboravi! voljela bih vidjeti onog ko ustaje u 6 ujutro da se svaki dan sexa prije posla, jest al u zemlji utopiji!
U mene se ujutro zategne ko prangija, nema ga sile spustit dok joj ga ne pristavim, a i ona hoće kad ga vidi tvrdog i pucački raspoloženog.
J.E.B.I.T.E. SE BOSNJACI !
i ja to uvijek kažem
kad god sam to radio ujutro tog dana mi se moralo nešto loše desiti, kad sam skonto da taj baksuzluk dolazi zbog zornjaka od tada JOKn više!!
ma sjajno, pod uslovom da imaš pored sebe partnera a nemaš malu djecu koja ti u 6 ujutro skaču po krevetu
nema krca bez mahmurca ... pa vi kako hocete !!!
Jos nesto. Hvala rcuku, da se bar u jednom clanku niko ne prepucava na nacionalnoj osnovi.