Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dzaba mi 20cm, kad nikad da umocim
ako je dug i debeo - onda ju boli....ako je kratak i debeo onda je taman....a ako je kratak i tanak....e tu se poznaju junaci !!!
Nije ba toliko bitna velicina....bitno ga je samo dobro stavit do kraja da treba \"prdne\" od ljepote)))
ebi ga...nidje veze..
Najbolji je kod mog momka i presretna sam sto samo mene zadovoljava taj penis ;) i znam da su mi mnoge ljubomorne , pogotovo bivse glupacice ! Pozz vama ljubomornim !!!!
bitno je njega uglaviti u picic, a velicina je najmanji problem
25 cm , mjerenje obavljeno malocas, mjerio od pupka.
ko o cemu, klix o ku.r.c.u.
Ima svakavih ljudi i to je idividualno.Sex nije preduslov da bi nekog voljeli,ako je kao i sve, prolazna stvar i cini tjelesno zadovoljstvo. Za zivot u dvoje je potrebno mnogo vise \"ljubav\". Zavoljeti se moze bez sexa, i kad nekog volis, ostalo slijedi samo od sebe.Jednostavno, bez iskrene prave ljubavi nema ni dobrog sexa. Moje misljenje.
@munevera voli mravojeda
balkanac hoce da zensko po mogucnosti zaglavi u bolnici tako da moze sutra rec\"jesam je podero\"
NEMA TU NIKAKVIH PROBLEMA, BITNO JE U MOMENTU ROMANTIKE DOBRO PRDNUTI I PA DA VAS OBAVIJE MIRIS KUHANIH JAJA
COMMI javi mi se ...prvo mi reci jel kod tebe belegija , piton ili labud u stvari to mu dodje isto , ili imas nedaj Boze smoki u gacama ...tvojih sam godina ?????
Moj je kao u trogodisnjega djecaka, ali zato g.u.z.i.m. kao mashina.
kod mene je mali ali je zato tanak
Svi pričaju o dužini a niko ne spominje: 1.Potenciju (koliko puta muškarac može) 2.Erekciju(koliko je halat ukrućen,oliti tvrd)
Mama ti je primitivni muskarac!!!!