Američki naučnici tvrde
0
Duge noge nisu privlačne muškarcima
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
duge noge za jeba.anje vitko telo za rezanje, belo grlo za grkotanje samo oci za pisanje... odkrili ste Ameriku,,duge noge mogu sluzit samo da snjima omlatis bukvu il kakvu sljivu.
http://www.youtube.com/watch?v=1ihJUFRNoZQ&feature=related evo vam dobri noga.....
joj ovih amera:(
Koje im akrape serviraju kao ljepotice na americkoj TV ne cudi me da amricki i engleski idioti takve krivinoge vrece kostiju sa silikonskim grudima prihvate kao uzore ljepote!
Na kraju istrazivanja, celavi voda tima i kratkonoga zena vice clan tima dodali su takoder, da su celavi muskarci zenama privlacniji.
pa kolike su te noge kod campbell?
Genijalno otkrice....genijalno...ja sam frapiran povecajte odmah budzet ovim naucnicima
opet nisu slagali iz sa-x, bravo, dobro se drzite ovih dana, ne lazete o anketama kao sto ste slagali da istrazivanje pokazuje iz tog i tog magazina da muskarci ne zele nevinu da ozene, gdje ustvari rezultati pokazuju da vecina na zapadu zeli nevinu da ozeni.
duge noge i odnos nogu i torza nije isto... sa x nemate pojma
Ahaahahaha gluposti. Muskarci vole plavuse, muskarci vole dugonoge, oble vamo tamo i to je vec poznato... Muskarci sve vole sto je u prosjeku. Ispod i iznad ne vole, barem normalni. Ebote ko bira taj suhog ostaje ...
jok eto vole kratke i zdepaste ccc sta vise nece napisat nema nista bolje od dugonoge u minjaku :P
Proveli anketu i odjednom naucnici. Cirkus! Samo me zanima koga su oni ispitivali :)
muskarci uopste ne vole noge,vec sve ostalo
Ja probo jednom.Vidio znam.i nema potrebe vise da probajem.
Guze li sta ovi naucnici?