Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nevjerovatna serija , da bar ima jos koja sezona ..
ma, zgadila bi se kad bi nastavili...vjeruj...koja god ima previse sezona besmisleno postane poslije :)
Najbolja serija ikad snimljena,ubio bih za jos jednu sezonu :))
Negdje sam procitao da ce se snimati nastavak . Ali ovaj put iz Saul-ove perspektive . Serija ce se zvati Better call Saul .
Bice spinoff sa Saul-om. Ako u pola bude ko BB, bice ekstra.
Nikad se ne izvinjavajte jer ste osjetljivi ili emocionalni. Neka to bude pokazatelj vašeg velikog srca i odvažnosti da to drugima pokažete. Pokazivanje svojih emocija je znak snage.
Muškarac koji svoju ženu tretira kao princezu je dokaz da je rođen i vaspitan u naručju kraljice.
ma kakve princeze to je bezveze sve su to samo rospije ustvari :))))
Baton ma to oko moje, samo ko sa stokom. O:)
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Jedan seljak riješio je da se oženi, pa je osedlao mazgu i krenuo u varoš da nađe ženu. Poslije nekog vremena, našao je jednu za koju je procijenio da mu odgovara i vjenčao se. Nakon ceremonije, oboje su sjeli na mazgu i uputili se ka seoskom imanju. U jednom trenutku, životinja je stala, ne pokazujući namjeru da ide dalje. Seljak je sišao i tukao je velikim štapom sve dok nije krenula.“Ovo ti je prva opomena” rekao je. Poslije dva-tri kilometra mazga je opet stala, a seljak ponovo sišao i mlatio je dok nije krenula. “Ovo ti je druga opomena” rekao je. Međutim, mazga se i treći put zaustavila. Seljak je sišao, pomogao ženi da siđe, izvadio pištolj i pucao mazgi u glavu, koja je na mjestu ostala mrtva. “Glupi i okrutni čovječe!” uzviknula je žena. “To je bila lijepa i snažna životinja koja je mogla mnogo toga da uradi na imanju, a ti si je, u nastupu bijesa olako ubio. Da sam znala kakav si čovjek, nikad se ne bih udala za tebe…” i tako nastavila punih pet minuta. Seljak je samo slušao dok nije prekinula da bi povratila dah. Onda je rekao: “Ovo ti je prva opomena”. Priča kaže da su poslije toga dugo i srećno živjeli.
a ovo plavo bombone kesica dolar ,neprocjenjivo :P kupicu tonu ovih bombona predobre su
Samo da ne bude : Better call Saul :D
svaku episodu sam gledala, intenzivno sam mrzila Skyler, ponekad sam vikend provela gledajuci ovu seriju omg (pogotovo kad sam trebala da ucim, naravno)...i ipak nikad nebi glumila kretena kao sto rade ovo dvoje na slikama...tipicno americko ponasanje..
opa, vidi ti nje, i ja sam je mrzio, tipicno žensko, usta ne zatvara i uvijek zeli nest dokazat
mrzila sam je jer: muz joj ima rak, sta ona radi, spava sa sefom..muz pokusava da skupi pare za NJU i djecu itd, sta ona hoce, hoce frajeru svom da da...i jos se pravi kao da je najpametnija i non stop samo prica sa onom ruznom facooom (i Marie isto tako, to im je porodicno) :D dobro, nije ni Walter andjeo, ali mi je ona redovno dizala pritisak hahahha
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
i'm the one who knocks
Love your nick! Pocela prije sedmicu gledati BB. Vec na 3.sezoni. Dakle, BB maraton! Ne mosh prestat!
ahaha tako ti je to, isti slucaj
lifestyle veze i seks : haveru dvoje u žutim kombinezonima i ti meni lifestyle ! oš šamar !
Novinari na nivou 7 razreda.POSEREM VAM SE USTA NOVINARSKA AMATERI MALI
to ti je moj Vanila ono naše standardno piši da ima šta, ono onako čisto radi reda nekog ! Čisto da radi klix ,,,,
Uz put mogli su i koju kilicu i "skuhati". Sa kuhačom po svijetu.
joj jest meni ovo kretenski kad se neki ljudi nafuraju na neki film ili seriju pa pocnu da se poistovjecuju sa likovima ili se oblace kao oni...totalni kretenluk...
*** te originalna
walter seljak ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)