Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E vala ako ovo neko do sad nije znao, e onda ne znam sta reci. A mi cemo pored ovolikih savjeta postati eksperti u svemu, gdje ce nam onda biti kraj. :-)
Ovo mi je stara rekla kad sam im'o osam godina ;-)
:-)
HAJ' NE SERITE, NEDAVNO SAM SLUŠAO DVIJE DJEVOJKE ZA STOLOM DO MENE KOJE SE GLASNO SVAĐAJU ČIJI MOMAK IMA BOLJEG AUDIJA, OVA JEDNA IMA NEKOG LIKA SA NOVOM ČETVORKOM KOJA JE SREĐENA A KOD OVE DRUGE JE ŠESTICA SA S OPREMOM ALI STARIJA I SAD JE OVA S NOVOM ČETVORKOM PILA ZBOG TOGA MADA TA ŠESTICA GORI NEMA ŠTA NIJE NABACIO NA NJU I SVE JE TO ONA JADNA POPAMTILA DA SE MOŽE HVALITI JER ŠTA DRUGO BABIN SIN ZNA PRIČATI NEGO ŠTA JE GDJE KUPIO......A OVA TREĆA S NJIMA JE BILA NEKA VRSTA SUDIJE I TO DA VODIM RODITELJIMA DA JE UPOZNAJU?
Pa ako tebe takva neće ni pogledati što se zamaraš sa sponzorušama? neka se zamaraju oni koji hodaju s njima i žene ih, svatko ima svoje kriterije..
Glavno je da uvjek pričam o svom golfu kecu
ja samo kazem damije dajdza u Austriji onda pustim nju da ona prica
znaci prditi se smije.
Ovo nije Bosanac napis'o. Jer sada glavna tema na ovakvoj vrsti sastanaka moze biti tema o razvoju ljudskog bica, sto vodi ka temi og finansijskoj krizi, sto vodi dalje na temu og materijalizmu i ekonomiji, sto vodi dalje na temu o razvoju ekonomije u zemljama van zapada, sto vodi dalje na temu o uvozu i izvozu, sto vodi dalje na temu o poljoprivredi i tekstilu, sto vodi dalje na temu o uvozu donjeg vesa, sto vodi dalje na temu o raznim potrebama u raznim drzavama, sto vodi dalje na temu o muskom donjem vesu, sto vodi dalje na temu o velicini donjeg vesa, sto vodi dalje na temu o specijalnim potrebama u Bosni i Hercegovini.... i onda blagi prelaz na cinjenicu da Bosanci i Hercegovci imaju najveci.
danas je sve puno manijaka,. žene trebaju biti opreznije nego nikad, nene je jedan stalkao po gradu, a nikad nisam ni izašla s njim,manijak.
pravi manijak, pali se na frljave cure
najprije mi je prišao u parku sa spikom da se mi znamo, da sam mu poznata,bla,bla, na moje blijedo NE nastavio je i dalje nešto govoriti, ja sam ga izignorirala, zatim drugi put nakon par dana ga sretnem na stanici, opet ista spika, uleti mi iz vedra neba, ja mu kažem da ga ne znam i odem. I poslije tog dana mi je skoro svaki drugi dan prilazio, pratio me kuda idem tramvajem, viđala sam ga da hoda iza mene i sl., druga bi ga odavno već prijavila za uznemiravanje, ima svakakvih budala danas, voljela sam parkove i prirodu pa i često išla sama, sad baš i ne zbog ovakvih slučajeva.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
djeco, ovo je suplja. u prvih 15 minuta skontate jeli to to ili nije. konobar, racun...da platim....a prije toga trebate znati gdje idete. budite ono sto jeste, bez foliraja...
Bolje s biciklom u kurvanje, nego s mercedesom na posao! (biciklista).
Ima žena koje tvrde da su svi muskarci isti! Zar to nije malo previse iskustva?! Šta kaže zubarka poslije dobrog seksa? Ovaj nije za vadjenje!
a zasto onda izlaziti na prvi spoj? :)
Ma da li je moguće da nema DUNJE da komentariše?!?! Ovako nesto ne propusta u redovnim okolnostima..mora da je situacija vanredna