Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
facebook je unistio covjecanstvo,i to je cinjenica.Prava draz ljubavi je nestala,a varanje je svakodnevnica.
Ja nemam facebook:-)
Otkad nas je facebook zaludio, provjeravanje je postala normalna stvar. Ja se drzim one: Što manje gledas, manje te glava boli :P
Mi Jugosloveni smo uhodili svakoga i jedan drugoga i bez društvenih mreža
javno priznajem da zeni koja mi bude hakala po profilu, da zabicu joj sjekiru u glavu
Jesam jer sam imala razlog za to. Pravio sranja par puta , obecao da nece vise medjutim nista od tog i dalje nasla neka sranja. Inace sam super djevojka i nije mu trebalo to. A nesto sto mi se ne svidja jeste to da bi on kod mene da viri a da ja ne virim kod njeg i ako je on taj koji nema razloga da bi to radio. Ne kontam parove koji smatraju da je ok flertovati po Facebooku i slicnim stranicama samo zato sto to nije uzivo. Majmune ipak je sranje sranje !
Moze email, facebook, ali pinovi od kartica, jok, ne dolazi u obzir.
ja recimo nikad nisam prevarila, niti sam ikada o tome razmisljala. I nikada nisam nista pregledavala, nisam osjecala potrebu. ali sam nazalost zavrsila bila sa kretenom koji mi je od pocetka bio sumnjiv i naravno kada sam jednom uzela telefon i vidjela vise nikad nije bilo isto. Ako jednom osjetis potrebu da nekome nesto pogledas onda znas da to nije to, i da to nije prava stvar jer da je ne bi imao potrebe da njuskas.
povjerenje je dobro...kontrola je bolja!
krije ko zmije noge
svaki dan zavirisim u sve vezano za nju PREGLEDAM BOLJE NEGO SVOJE
Da li bih? PA sve mu odhakala
kako su mi pateticni oni sto imaju zajednicke profile! svaka cura je tuka sto pristane da joj lik ulazi u profil...
normalno..... gdje je prava ljubav tu nema tajni.....
...itekako...al' kopija ne spava nikad...vidim, pisao je i dok sam bio 5 dana odsutan, ni blizu interneta...