Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citanje ove knjige je vise povezano sa smanjenom uracunljivoscu, nedostatkom knjizevnog ukusa i opste culture, odsutnosti duha, razuma, obrazovanja, robovanjem trendovima i neizmjerna podloznost reklamama i propagandi svih vrsta i oblika.
Pardon my French, htio sam reci "kulture". Ja malo brkala engleski i srpski. Zaboravila maternji jezika :-)
Prijatelju Sarane, ispricaj mi tu pricu, a ja cu tebi da pricam o Krastavcima sto rukavice nose i prkose prkose Gradu gdje ima jedan razbojnik macak, mornar, lopov, varalica i ptica ptica podmornica i baloni, dva Kineza i proteza i proteza zaba sto kroz nos prica, posrce i zapinje na moru, na motoru vagoni na pruzi jedan admiral, ogledalca, golubovi i svjetalca gusari, suncokreti, obala, kristali, labudove kad bi zvali i pricali razonoda, pticurina, kukuruz i kruska, dva medvjeda jedna njuska u kovcegu trnje, dva lica i stolica pepeo na brezuljku vjetar nosi u kosi u kosi a tingeltangel cuti a mamice poste a kotlovi melju a avioni a telegrafske zice a kocijasi a lokomotive a grumen soli sanja cvijece a rudnici nece a zvizdi srce a krokodil spava a trava a trava
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Moram onda dat zeni da procita.
Knjiga je dno dna, cak se ne bi smjela uopste nazvati knjizevnim stivom- obicni marketinski porno uradak za ocajne kucanice.
Ko god da se bar malo razumije u književnost , složit će se samnom da je ova knjiga nešto poput španske sapunice . Čitajte Ivu Andrića , Mešu Selimovića , Jergovića ! To su knjige ! To je dobra priča! Ne znam kako se odlučujete za ovakvu vrstu knjige,iako ste unaprijed već pročitali fabulu .
Kako je mene mogla masit ova knjiga :O ima li neko da pripomogne da se sexualno uzdignem!? ....mislim.... da mi pozajmi knjigicu :))))
Kupili roditelji kćerki knjigu za 16-ti rođendan "sexualno obrazovanje za mlade". Nakon nekoliko dana pita muż żenu, je li 'ćer pročitala knjigu? Jest, sad piše drugi dio..
Sta ja imam sa tim svega ti....ja se ne sjecam kad sam bila 16....sad si me rastuzio :(((
knjiga koja ( zene kazu ) oslobadja ! :S odo' da povracam !
Tipicna bosanska prica. Tajkun se zagleda u hamsu i akd je zbari, krene da je mlati ko vola u kupusu.. A ona sve ceka i nada se, dozvace se pameti.. Dugo mi losiji bestseler nije dopo u ruke. Zali boze para i vremena.. Sve se nado sace krenut nesto zbog cega je bestseler.. I njonjo..
čekajte, zgodan, sexi, mlad i bogat poslovni čovjek uhodi neku bezveznjaču ? eto odmah velike nerealnosti, može biti jedino ružan, čudak, nezaposlen i siromašan stalker u pitanju..a što se tiče da jedna knjiga može utjecati na nečije ponašanje je glupost, to jedino za labilne ljude, volim i ja horore, nema skoro koji nisam gledala pa ne hodam okolo sa sjekirom i nemam poriv za nasiljem!
nisam čitala knjigu, samo kratak sadržaj iz medija i stvarno je nerealno, zgodan poslovan čovjek kojemu se žene nude ima vremena ganjati neku prosječnu curu to nema veze s vezom, nikad čula za takav slučaj.
ništa, moram i ja probati pročitati ovaj roman, ako ništa bar da ubijem znatiželju. mada sumnjam da ovdje ima išta explicitno i perverzno u odnosu na ono što ja lično volim čitati.
e hvala zlico :) rado pročitam tvoje komentare i znaj da jako cijenim tvoje mišljenje, tako da neću ni počinjati s ovim. radije ću pročitati nešto po mom ukusu ;)
Knjiga je samo opis..sexualne fantazije uoblicena u realnost na najidealniji nacin..i dobar marketing..zato sto je eksplicitna tema je ucinio na popularnosti i eto kao trend..
Bzvz istrazivanje. Ja knjige procitala (znatizelja je ubila macku) ...Nit' se sexualna zelja promijenila niti poremetila...stivo kao stivo, ne kontam cemu tolika pompa?
Majmuni jedni nema veze knjiga sa bojom, lik se zove Gray???? halooooooooo naučite više.
Ja sam čula da je knjiga kao da ju je pisala napaljena djevica koja bi sve da proba a nema pojma ni o čemu. I da je loše napisana. Ali svejedno kad se digne ovolika pompa oko nečega, čovjek ima želju da baš vidi u čemu je stvar.
...viš kako su islamski fanatici mudar svijet...em nedaju ženama da se opismene, em zapale škole i biblioteke...znaju oni da je ženi jufka mjera...
Ove druge tek guzi tko zeli, njih se i ne pita previse. Naravno uz odobrenje roditelja :D Zene na nasim podrucjima guze iskljucivo oni koje one zele. Da ne pricamo da tamo za orgazam nisu nikad cule. Btw i nema ti tamo guzenja ni muskarcima izvan braka, mogla bi glava odletjeti.
"Utjecaj je sve samo ne bezazlen.....primjetili su da zene dobiju jacu seksualnu zelju." Ma ne mogu vjerovati sta citam, ljudska je glupost stvarno neunistiva.