Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I muškarac se samo okrene i ode. Može se ona sa levatima tako igrati, ali džaba njoj te igre kada likovi sa kojima bi bila sretna ne padaju na njih, nego je odbace kao peglativno dijete željno drame.
Objasnio covjek!
Dame uvijek biraju i uglavnom izaberu barabe
Zato sto su glupe
cista glupost urednika/ca....
jel moglo sta gluplje.. Ocigledno da nije, odakle ste ovo prepisali klix urednici?
ja kad sam se oženio odmah sam ženu prebio ko zvečku, tako da njoj ne padaju na pamet igre izuzev one igre sa krompirima i mesom dok pravi meni jelo. to joj dozvoljavam, a budući da sam dobar dozvolim joj i da ode kod svojih roditelja jednom u mjesecu i to na sat vremena, no svejedno maja mama ide s njom, da je kontrolira.
@ bodyfeat dakle tvoj savjet je da idem čaršijom i da se udaram po prsima. ne kontam što to da radim. draže mi je ženu lupat. nekad me ruke zabole al navikne se čovjek.
Udaraj zenu svako jutro, vecer, popodne. Ako ti ne znas zasto, znace ona ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
moja se igra ljubomore i istresanja nervoze na mene kad dodje s posla... -.-
ja kod zena samo volim da gledam supcine :P i da imam sta da uhvatim, a ne samo koste da hvatam :)
Gore navedeni primjeri su cista glupos...ovo je samo jos nesto vise da se zenama prikaci. Muskarci uglavnom dobiju onoliko koliko daju...nemojte sebe uvijek stavljati u poziciju da ste prevareni, iznevjereni ili izigrani....to se i nama zenama desava zahvaljujuci vama..
Uvijek se sa tobom slažem, ali sad nisi sasvim u pravu. Kažeš da muškarci dobiju onoliko koliko i daju, to nije baš tako (bar kod mene), dajem više nego što mi se daje, i nemoj nama kačiti izigranost, prevaru, iznevjerenost , zbog nas......nismo svi isti,...to si zaboravila. ; )) pozz
A zasto ti uvijek trazis da ja kazem cast izuzetcima? Ni u tekstu nije navedeno da vazi za pojedine zene, vec zene uopste.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Al zato mi imamo prednost što se tiče godina, one kad pređu 25. postanu očajne :)))
Poslije igre predigra
one imaju 4 vrste igara a ja kao muskarac 20 ;)
Farise, de objasni :D Interesuje me... :)
i na kraju ti kao poruku kupi "covjece ne ljuti se"
..."igra" istine je najbitnija...