Održite vezu stabilnom
0
Četiri male tajne za vrhunski seks
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sine ne vrijeđaj mater
sine Krle otkud se ti toliko razumiješ kako izglrda mu....ski k....c,jesil ti to pederč.na nedaj bože
a ovo se odnosi na obični sex 1:1..... Peta, mala tajna je da ne budete sami u krevetu :))))
OSOBA A: JA SAM AKADEMIK
Za vrhunsku JEBAČlNU (ili kulturno sex) potrebno je ženama trljati KLITORlS kako bi i one svršile bolje. Znači, sirovo \"burgijanje\" nije dozvoljeno.
pih kako ovi sa sa-x stancaju tekstove o seksu neko sa strane bi reko da se ovdje raja samo prci, bolje dajte neke savjete kako prezivjet navece s petakom
@ AKADEMIK - Koji si ti bolesnik i neznalica. Bogohulan si i vrijeđaš vjeru više od milijarde i po ljudi... Molim Allaha dž.š. da te kazni još na ovom svijetu kad se najmanje nadaš... i Biblija i časni Kur\"an o takvim \"ljudima\" govori i gdje ćete završiti kad napustite ovaj dunaluk... nije to daleko kao što ti ne misliš...
Ali zato kad muslimanka legne sa Srbinom,nema mrdanja vise,kad se natakari nikad se skinuti s njega samo trazi jos.... Prifati radi kur ca i Srpstvo i Pravoslavlje, Srpska imena djeci dane ,pocnu i u crkvu ici, sta dobra karina sa kabanicom radi.Muslimanke bosanke to znaju pa se zato i masovno udaju za Srbe i nemuslimane!
Hoce li neko Krletu objasniti da mu odjbeglom tati zbog kojeg sada mrzi sve Bosance, nije skracena kyita, nego samo obrezana kozica?! :-)
rinaka nije skracena glupane! ucinjena je ljepsom i cistijom od neobrezane, a vjeruj mi ispobao sam na svim nacionalnostima i navise se svidjela tvojim sunarodkama! zato ne seri i uzivaj u zivotu.
Krle, sine moj, kad je tvoja mama odavala \"male tajne za vrhunski sex\" nabrojala je neke druge stvari :da je obrezan, velik,fin i uredan i da je ramKa u pakshu. Rekoh bona nemoj, šta ako se sin rodi na pakshu, bit će naopak i eto ti moj sine, naopak se ti rodi :) Al\' neka, tvoj tata je ponasan i na tebe takvog. Ako ne vjeruješ u ove \"male tajne\" pitaj mamu :D
hahahhaah @krle....:)
pitaj babu i mamu kakav je skraceni... one se udaraju za perece...
@krle samo vi skracujte budale baliyske ,ljudi placaju da im povecaju racku a vi skracujete,koji su to idioti.
koji li je kuronja tvoju majku opalio, pa si ti takav retardiran ispao :D