Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uopšte imitirati bračnu zajednicu koja to nije, dođe kao i hodati po ulici i kokodakati kao da hoćeš jaje snijeti, kao kada na golfa dvicu zašarafiš mercedesov znak, kao kada nosaš novi ajfon a nemaš kinte kredita na njemu, kao kada se izjašnjavaš kao Srbin a nikad niko od tvoji predaka nije ni kročio a kamoli živio desno od Drine. Jednostavno, u samom startu bolesno.
Sta je svijet docekao :o
Prosjecan Amer se u prvih 40-tak godina zivota ozeni i razvede 2-3 puta. Drzava gdje je brak zesca sprdacina, samim tim i ovakva "istrazivanja".
...moj mladic i ja smo savrseno zdravi... jest' da sam ja malo onako....
Ma ne smeta to Amerikancima nista. Mogu se oni i po 3 puta zakleti da ce se voljeti dok ih smrt ne rastavi.