Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je tacno, mozda ima 3-4 koje se mjenjaju od zene do zene, a ona koja kaze da nije istrazivala o bivsim djevojkama LAZEEEE. bar ovdje mozete priznati kad ste anonimne.
Da, jos nesto... Ti \"acti\" mora da si izrazito ogranicena djevojka pa je ovih 20 sitnica \"95% u tvom slucaju istina\"... Zaista ne mogu da vjerujem koliko glupih djevojaka ima..
Ama bas, ali stvarno ama bas nidje veze... Ili mozda ja jednostavno nisam zensko.... Ne znam... Kad procitas ovakve gluposti stvarno se covjek zapita ko sjedi i smislja ovo i koliko mu treba da smisli ovakve gluposti?
koja glupost ovaj clanak.... nigdje veze...
HAJ NE SERITE VISE SA OVIIM GLUPIM ISTRAZIVANJIMA!!!!!!!!
pa dobro, bar sto se mene tice dosta je stvari istina, ali mi guglanje bivsih jos nije palo napamet. ustvari sve osim guglanja je istina xD
Možda joj se ne sviđa tvoj najbolji prijatelj, ali je maštala o seksu sa njim. Ne zato što ga želi, već zato što želi dio osobe koja je tebi tako bliska. HAHAHAHAHAHAHAHA
\"sve su zene ravaku, izvini majko i ti si zena\"!
pa et, s nečim ću se složiti, sa nečim i neću... nego, imate li vi lektora???
istina :) 95% barem u mom slucaju :)
Zene... !!!
zanimljive su zene,jes da imaju malo mozga cast izuzetcima,u ovom slucaju endemima
e al ima istine ovdje ja kao zena to priznajem,a ovo je super pod 1,13,18 a ovo pod 3 nema veze sa mozgom....
Na ovih 20 dodajte jos po koju nulu...
90% istina..bar kod vecine zena!