lifestyle
0
Liv Tyler čeka bebu
Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jebo vas ljudi, NINA je frajer!
ja sam joj ga napravio
sad svi znaju da se karala.
Aida, nabijem i tebe i Liv i NINU skupa pa redom...
Aida, nabijem i tebe i Liv i NINU skupa pa redom...
eee... garant zato sad imas puno vremena da surfas Netom po ovakvim vijestima.
Seve ne koristi kondome. A ovu kurvu je izgleda jebavo vilenjak. Ja sam jebavo lady u medjuvremenu, a ko si musko rafat cu ti sestru na haubi vrelog auta na Igmanu u po avgusta. Ako nemas sestre jebem sve ostale u rodbini, bez kurtona, normalno da te moje sjeme malo oplodi jer ti se pleme usrano susi
Kud je ja ne jebah.
pa posteno...trudila se....trudila... i zatrudnila
a zasto je citate kreteni jedni imbecilni??? ako nemate sta pametnije reci nemojte ni komentarisati! liv je super cura i pravo mi je drago da ce roditi dijete.
ne znam jes da je vjest bezze al ova djevojka je olicenje zenskog stvorenja. gledo sam je u onjeginu i u gospodar prstenova, a prije toga u armagedonu i mogu reci da slama srce. prelijepa je!
pa sto mi to uradi...a ja se mislio zeniti sa njom.
to nije normalno,koliko me kurac zaboli za ove vijesti tipa trudna ova,trudna ona
jao njuzaaa slijedece se nadam da ce objavit koje kondome seve koristi
sad je ja poserem