promo
41

Lindex: Vaša nevidljiva podrška

Od tinejdžerskih, pa do Vaših mudrijih godina. Od noćnih izlazaka, do prvih ljubavi. Od trudnoće, do dugih noći sa bebom.

Od menopauze, pa do ponovnog pronalaska sebe. Od napuštanja posla zauvijek, pa do pomoći unuci u pronalasku svog prvog grudnjaka. Lindex je Vaša nevidljiva podrška kroz sve.

Dobar grudnjak ima kvalitet da bude na pravom mjestu u pravo vrijeme. Onda kada želite da je super udoban, kada želite dodatnu podršku, kada želite lijepe detalje... Bilo kako da izgleda Vaš dan ili život, postoji grudnjak za svaku priliku. Narednog puta kada budete birali grudnjak, zapitajte se – kakva podrška mi je sada potrebna? Cilj nove kampanje donjeg veša koju donosi Lindex jeste da Vam bude blizu, uz Vas, da osjetite ljubav i da pokaže da podrška stiže u različitim oblicima – baš kao njihov asortiman grudnjaka.

Idealno je vrijeme da posjetite najbliži Lindex ili online shop i uvjerite se u posebnost Lindex grudnjaka, a već na prvi dodir, zavoljet ćete ga. Požurite i iskoristite 20% popusta na sve grudnjake. Uz ovu kampanju stiže i sjajna nova proljetna kolekcija, a kako bi napravili sjajan uvod u vikend Lindex je napravio i ponudu za članove More kluba od 25. do 27.02. u prodavnicama i online shopu na lindex.ba.

Pronađite svoje omiljene komade po 20% nižim cijenama. Za one koji nisu, postanite član Lindex More kluba i iskoristite popust od 20% na kompletan asortiman.

Više informacija pronađite na lindex.ba.