Kuća i ured
32

Zavirite u prikolicu Brada Pitta vrijednu milion dolara

Klix.ba
Portal Great American Countrey objavio je fotografije kamp-prikolice vrijedne milion dolara, koja je u vlasništvu poznatog glumca Brada Pitta. S obzirom na to da Pitt ima veliku porodicu, ne čudi da je i ova prikolica napravljena tako da u njoj može boraviti šestero djece i njegova supruga Angelina Jolie.

Luksuzna kamp-prikolica ima veliku dnevnu sobu s televizijom, dobro opremljenu kuhinju i veliku spavaću sobu s bračnim krevetom. Prikolica je duga 14,6 metara i dovoljno široka da se ne osjećate "zarobljeno" u njoj. Kada otvorite glavna vrata ulazite u kuhinju u kojoj se nalaze frižider, šporet, mašina za pranje suđa, te veliki radni prostor. Sama kuhinja košta oko 60.000 dolara.

Do kuhinje se nalazi dnevni boravak u kojem je kuhinjski sto, veliki LCD televizor i sofa duga tri metra.

Iz dnevnog boravka ulazi se u spavaću sobu gdje se nalaze veliki bračni krevet i stol s ogledalima da se Jolie i Pitt mogu spremati za snimanje filmova, te dobro opremljeno kupatilo.

Brad i Angelina su zajedno od 2005. godine. Imaju šestero djece Maddoxa, Paxa, Zaharu, Shiloh, Knoxa i Vivienne. Vjenčali su se prošle godine.