Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zavirite u mojih 26 kvadrata ,,.,,,.--.,.---eto BUJRUM !!!
@SheRains : more komotno ..,ustvari održat ćemo molitveni doručak ..,uštipak + margarin +ćaj od NANE :)))
So, margarine is light food, that's why a može i ćimbur ako hoćeššš :))) gđicogđo ili tko već ...?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zavirila. Lijepo je. Hvala Klix-u! :)))
glagol . ZAVIRITI he he he ,pa može se usvašta zavirit :)))
Sagradis kucu na brdu i kazes pogled a ustvari si seljak
Opet ja kazem, ovo nije vrijedno ni 4 miliona a kamoli 47 miliona. To je samo status i sto bogatasi vole, i 'lokacija' i pogled. Za 47 miliona u puno ljepsim predjelima Amerike, mozes kupiti na desetine ogromnih ranceva i imanja s lijepim kucama za zivot, konjima, poljima, na jezerima i rijekama svijetskim i cistim i lijepim punih ribe, vocnjake i farme i svoje sume sve nepregledno, i kazem jedno takvo ogromno imanje u netaknutoj prirodi, zavisi od drzave, bi bilo izmedju 1-4 miliona dolara, a zamisli sta bi za 10 mogao uzeti, i 'ostane' ti jos 37 miliona i pola toga das sirotinji i pola ostavis djeci i familiji i prijateljima. Stvarno preseravaju se danas bogatasi i milijarderi i bankari, ko da provociraju narod. Po meni.
zavirite vi u Bakirovu kucu na Poljinama sa pogledom na Sarajevo, ili u kucu u Stambolu sa pogledom na evropski dio
a dje je kupatilo???
Bolja od moje kice duplo...
Kuce*
Napravit dobar dernek ,na kraju sve polupat ,polomit , zapalit ,vaaaaa
ima i ovdje toga za ZAPALIT jarane ..,.-,,--.,.podosta !!!
haman ko u mene...
haman ko u tebe sto ce da bidne jednog dana
pogled za filmova
ovaj portal neprenosi da je Njemačka suspendovala šengen,-formiranje islamističke terorističke države je donijelo ovo zlo,zbog njih je i Bašar šija još na vlasti,islam nije nikada u svojoj historiji bio omražen nego sada