Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali zato melek smrti otvara svaka vrata.
Moze li se barem jedna vijest objavit a da nema komentara tipa allah,melek,muhamed sve vidi sve zna.????... Naporni ste jer ako nemate nesto normalno da prokomentarisete zadrzite za sebe vase religiozne opomene na ne religioznim temama. Hvala
Rocco10@ Pa znas sta, kada licno procitam vijest kao ovu gore, mozda bih se trebao zabrinuti i zapitati gdje cu se ja sakriti kada se nuklearkama pocnu gadjati?! A onda se sjetim da se od smrti pobjeci ne moze. Tako da je moj komentar gore bas na mjestu.
Haha, vidjeli bi da područje podere kakav jači zemljotres.
daj ovo nasim politicarima oni su jaci za razvaljivanje od bilo koje atomske bombe ili prirodne katastrofe
Al koji *** grade kuće koji mogu izdržat nuklearni napad kad USA nikad na svom terenu nije ratovala. (Pearl Harbor je namještaljka USA).
ko ce prenocit unutra a da se baci par atomskih?
zašto bi neko ovo iznajmio na noć, pogotovo za ovolike pare?!
Ako nista ova ljuljačka će zaplatit... mah Murika posla, nista novo.
najljepsa ova zadnja slika, tu bi mogla izdrzati nekoliko vremena xD
uzas..... koja atmosfera bez prozora.... nedo bog ovdje zivjeti-a kamoli 20000$ za noc dati....
zali boze potrosenih para na bunker. suludo.
Nidje veze, bolja i veca Bakirova.
...i umjesto da "kapituliraš" prilikom prvog udara, odložićeš kapitulaciju po' godine, dok ne slistiš sve zalihe hrane i vode...zabavni su mi ti "doooms day preppersi"...
...ja pomislih čarli :)
imamo mi ovoga po hercegovini
I pitanje je cije je ovoga mega izdanje?klintona,busha,obame i nekog multi-multi milijardera
Kakvi oni i multi-milijarderi...