Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tobejarabbi! nemoj tako, molim te! neces nista postici time sto se nerviras, mozes samo sebi nauditi ... ne obracaj puno paznju na njih, nek tarlahaju vallah do sutra :))
postalo mi prevruce :)) morala sam :)
sta sad? :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Držaaaavooo ima li posla kakvog, gorim i ja kao svijeća, gotov sam sagorio
IMAL IKO POJMA STA SE OVO DESILO U PARIZU?MENE SAD PUSTILI IZ ZATVORA;NISAM U TOKU?
Ma veze nema niko ovdje, klix NISTA o tome ne pise! ;))))
...ništa vala dok ne kresneš 500 - 600 wati halogenki u prostoriji...zovu iz iss-a i pitaju "paša, šta to švjetli, jelto dernek utebeti?" :)
Pusti svijece sad,gdje je vijesti o trudnoj zeni koju su pretukli u Francuskoj i koja je nakon toga pobacila?
http://www.telegraf.rs/vesti/1384189-pretucena-trudna-muslimanka-izgubila-bebu-novo-zverstvo-u-parizu-francuska-u-totalnom-haosu
http://www.nytimes.com/2013/06/19/world/europe/muslim-woman-suffers-miscarriage-after-attack-in-france.html?_r=0 stara vijest iz 2013..nikakve veze s ovim sto se desava..
ee na ovom clanku su dozvoljeni komentari.... IDEMOOOO
E jesu vise dosadni stvarno, nije vise zanimljiv ovaj klix 😜