Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko se samo s p e rme ovdje prolilo... AAAAAA
Kakvih je na ovom krevetu bilo perverzija :DD
Svaka im čast kad su ga sačuvali od svih ratova i elementarnih nepogoda. Uvijek mi je neobično kad čujem da se nešto očuvalo barem i restaurirano stotinama godina. Bude mi žao što kod nas toga nema.
Ja sirotinje, pa ja mijenjam krevet svake 2-3 godine!!
pa sta,nas je alija spavao u trezoru,jedino je njemu i paji patku to poslo za rukom hihihihihih
nasi bi novopeceni boatuni ovakav krevet smatraliprecjenjenim pa ga i bacili da ubace kakvog natuzi namjestaja jahhh
Zna ovaj krevet Sanela pravo dobro..... ;)
skoro pa zanimljivo
kada su osmanlije prale guzicu rukama ovi su korstilli papir ?!!!
A u moj krevet neće žensko ni naopako.
Pierluigi Colina: Nani je trenutak ranije preko ramena vidio gdje se nalazi najbliži protivnički igrač. Kratke ponovljene snimke prekršaja to ne pokazuju. Nani je znao da mu Arbeloa dolazi u susret. Prateći cijelo vrijeme putanju lopte skočio je s ispruženom nogom i dok se lopta približavala shvatio kako je izgubio duel, jer je Arbeloa bio bolje postavljen. Prsima će s lakoćom iskontrolirati loptu. “Ovdje se radi o izrazito visoko podignutoj nozi i udarcu u predjelu rebara , bila ono namjerno ili slucajno ovdje se radi “opasnoj igri” start je za isključenje” . “Izležavanje Nania koji je imao jedini kontakt nogom sa Arbelom je sudcu dalo jos bolje viđenje na ovaj start i da je Nani svjestan težine prekrsaja koji je napravio”
kad su oslanlije imali kanalizaciju englezi su srali kraj kuca i s prozora