Akvarij od poda do plafona
0
Steven Tyler kupio prekrasnu kuću na Havajima
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E nek je vala bas. Bas sam se bio zabrinuo za njeg. Haj nek mu je hairli, u zdravlju i veselju, i drugu kupio. Jedna briga manje
haj ba ne rise...sta kukas, ako nemas para idi konobarisi ili kopaj kanale. Laprdas o neimastini iz toplog doma. Ako ti smeta sto nemas, RADI!
mama miaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ima posla u BiH samo sto ljencuge nece da rade i zale se i sve. Dodju ovdje istresu se i libo ih neka stvar :) Bolje vam je idi te sta pametnije radite zaradite koju paru.
ovaj isti ona mumificirana macka ...
moze on..
kretncino vec radim,i ne konobarisem sigurno kao ti..hvala bogu pa mogu reci da imam i mogu pomoci i da mi ne treba vise,jano jedan..sta tebe boli k...sta ja komentarisem seljacino,bolje bi bilo da su objavili clanak o nekome kome nema i treba da se pomogne idote,uglavnom sta ti imas od toga sto je ovaj kupio kucu,paris samo oci idiote ..vrati se u svoje selo ili sandžak!
J.E.B.E. MITRU, MITAR UVIJEK IMA ZA LITAR.
Ma moze on,nakaza operisana...a vi sarajevo x isto kao da nemate sta drugo obajaviti pored ove neimastine i situacije u drzavi nego ove gluposti..koga jos interesuje ko je sta kupio,gdje je bio i koliko para ima,zaradjuje!!
e vala bas , nek mu je hairli ,mnogo zena pog... u njoj. Bas ste mi popravili jutro ,a ja se sekiro kako cu sljedecu registraciju auta platiti