Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje se može nabavit ?
kako kasnije izaci iz ove fotelje ????
Kakav je nas narod jadan gladan pojeli bi ovu fotelju a ne ona njih
http://lmgtfy.com/?q=Riblje+okruglice
joj ovo super, sad se vazda dekicom pokrivam kad tako sjedim, a na ovom nema odakle puhat :D pogotovo dobar za horore, ono ususkas se i samo se preturis kad neko vrisne haaha :D (dzaba im taj mehanizam s vodom kad se prepa'nes :D)
a kako da disem unutra kad potrosim ono malo zraka sto ima?
@? okruglica od ribe,cccc
sta je riblja okruglica ?
prejako :D shut up and take my money! :D
ne kontam i onda jel te fakat progutaju kao na slici i isplaze jezik ili je to fotelja ono da sjedes i citas knjigu ja bi volio da je ovo prvo...pa to stavis u stan...pa sacekas kad ce prvi gost da sjedne u nju a ona da ga prožvače
Predobro!